Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Νεκρός μόνιμος του Πολεμικού Ναυτικού σε ΙΧ στην φανερωμένη

Ενας 27χρονος ο οποίος υπηρετούσε ως επαγγελματίας οπλίτης 7ετούς υποχρέωσης στο Πολεμικό Ναυτικό, βρέθηκε νεκρός λίγο πριν από τη μία χθές το μεσήμερι, στο δάσος παραλίας της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Μαζί του ήταν και μία νεαρή, την οποία άρπαξαν οι δράστες και εξαφανίστηκαν Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών του φόνου επαγγελματία οπλίτη 7ετούς υποχρέωσης του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος σημειώθηκε στη Σαλαμίνα.
Το θύμα, ηλικίας 27 χρόνων, βρέθηκε χθές το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Δάσος παραλίας της Φανερωμένη και έφερε δύο τραύματα από πιστόλι, στο στήθος και στο κεφάλι.
Ο νεαρός διέμενε στο νησί και όπως έγινε γνωστό, την ώρα του φόνου μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και μία γυναίκα, η οποία έως χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί για να καταθέσει.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κάποια από τα ρούχα της γυναίκας, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι δολοφόνοι την άρπαξαν με τη βία μετά τον φόνο και δεν την άφησαν ούτε καν να ντυθεί.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σαλαμίνας, Γιάννη Τζαβαρή, η εγκληματικότητα στο νησί έχει χτυπήσει "κόκκινο" και η αστυνομία και το λιμενικό δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν, λόγω έλλειψης προσωπικού και τεχνικών μέσων.
"Η αστυνομία έχει τέσσερα περιπολικά τα τρία από τα οποία δεν μπορούν λόγω βλαβών να κινηθούν, ενώ το λιμενικό δεν διαθέτει ούτε φουσκωτό σκάφος", ανέφερε ο κ. Τζαβαρής