Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΓΥΑΛΑΣ-ΖΑΡΛΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος «Άγ. Νικόλαος» Γυάλας-Ζαρλί Σαλαμίνας κατά την αγωνιστική περίοδο 2012, με τους αθλητές του τμήματος Κανόε-Καγιάκ.

Συγκεκριμένα, στις 7 και 8 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών, για τις κατηγορίες Παίδων-Εφήβων-Ανδρών και Κορασίδων-Νεανίδων-Γυναικών.

Ο ΝΑΟΣ Γυάλας συμμετείχε με τους αθλητές Δημ. Μπουδίδη, Θεοδ. Νοτάρογλου, Αλεξ. Σακελλαρίου και Γαβριήλ Τρίγκαλα στην κατηγορία Ανδρών και με τον πρωτοεμφανιζόμενο Γιώργο Κυρίο στην κατηγορία Παίδων.

ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ


Κατάληψη του Ταμείου του  Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας έγινε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, το πρωί από μέλη της Κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α., με το κοινό να εξετάζεται δωρεάν χωρίς να πληρώνει εισιτήριο.
Με τον τρόπο αυτό διαδήλωσαν κατά  της πρόθεσης της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την υγεία. 
Τα μέλη της Κίνησης απαίτησαν δωρεάν δημόσια υψηλής ποιότητας υγεία και δωρεάν πρόσβαση στο νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας για όλους χωρίς διακρίσεις την ώρα της ανάγκης. Απαίτησαν να καταργηθεί το εισιτήριο των 5 ευρώ και η πληρωμή των εξετάσεων και διεκδίκησαν άμεση χρηματοδότηση του ΕΣΥ και του ΕΟΠYΥ, άμεσες προσλήψεις και πληρωμές προσωπικού, φάρμακα και δωρεάν περίθαλψη, τέλος στα κλεισίματα και στις συγχωνεύσεις

ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
(ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)