Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«ΚΑΛΕΣΜΑ» Tου Δημάρχου Γ. Τσαβαρή

Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, καλεί τους κατοίκους του νησιού την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 στις 6:30΄ το απόγευμα στην αίθουσα «Δημήτρη Μπόγρη» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας για ενημέρωση στα εξής θέματα:
            Α) Η οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε
Β) Η εξέλιξη του έργου της αποχέτευσης σε όλο το νησί
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

«Νέες κτηριακές εγκαταστάσεις στην Χερσαία ζώνη Λιμένος Σαλαμίνας»

Άμεσα και πολύπλευρα είναι τα αποτελέσματα από την εκ του σύνεγγυς συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής Σαλαμίνας με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων & Αλιείας κ. Διαμαντίδη.
Απόδειξη των ανωτέρων είναι οι παρακάτω αποφάσεις του κ. Υπουργού και οι οποίες προωθούν την λύση χρόνιων προβλημάτων του τόπου μας.
 ·         Θετική  γνωμοδότηση από το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας που αφορούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σαλαμίνας εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βουρκαρίου Σαλαμίνας (κατεδάφιση υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων και κερκίδων, νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, διαμορφώσεις χώρου κτλ.)
·         Εγκρίθηκε και προωθείται η διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας για το κτίριο Λιμενικού Ταμείου και Οίκου Ναύτου εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Σαλαμίνας.
·         Εγκρίθηκε και προωθείται επίσης έκδοση της οικοδομικής άδειας για το κτίριο Χονδρικού Εμπορίου (Ιχθυαγορά). Στην εν λόγω οικοδομική άδεια αφορούν: Τακτοποίηση των αυθαιρέτων ισογείων τμημάτων, επέκταση ισογείου στο υπάρχων κτίριο, προσθήκη W.C και αποθηκευτικό χώρο σε κάθε κατάστημα. Προσθήκη δύο 2 καταστημάτων στην νότια πλευρά του υπάρχοντος κτιρίου και προσθήκη δύο μικρών καταστημάτων στη Βόρεια πλευρά.

Ελπίζουμε ότι η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί προς όφελος των κατοίκων του νησιού μας. 

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: 210 4646100