Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Υπομονή δύο μήνες ακόμη και θα απαλλαγούμε από το καρκίνωμα του δήμου, χάριν των σκουπιδιών που άρχισαν να μετατρέπονται σε κοπριά. Ο Aρχισκουπιδιάρης  Αντιδήμαρχος κ. Σπηλιόπουλος κατά κόσμο Φανελάς υπερόπτης επιπόλαιος και άσχετος σε όλα όπως ο Καπετανάκης και ο ανάδελφος δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής. Τα νούμερα είναι νούμερα αλλά και αριθμοί, που αν τους βαθμολογήσουμε παίρνουν βαθμό κάτω του (0) μηδενός.  Έχω ράμματα σακοράφας και για τα πέντε επόμενα χρόνια αν δεν παραιτηθούν.

            ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
Γιάννης Μπούτσης, Δημητριάδου Μαρία, Γιώργος Μητρόπουλος συγκάλεσαν στα γραφεία Αιαντείου δημοσιογράφους Πρόεδρους Συλλόγων και αγανακτισμένους κατοίκους. Αιτία η παντελής αδιαφορία των Αρχών για δύο μήνες ακόμη για την μη συγκομιδή σκουπιδιών μας ενημέρωσαν πως αυτό το κακό είναι σε όλη την τετραετία αλλά τώρα παράγινε το θράσος. Το μίσος, η ασχετοσύνη της Προέδρου της κοινότητας Αιαντείου κ. Τσενόγλου , έκλεισε την πόρτα του Δημοτικού καταστήματος άνομη και ανεγκέφαλη ίσως να μην γνωρίζει ή να αδιαφορεί λόγο υπεροψίας πως εμείς την είχαμε επιλέξει, εμείς πληρώνουμε το ενοίκιο  και έξοδα του γραφείου και αυτή επιπολέως μας έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα, προφανώς κατευθυνόμενη από τον οικτρά αποτυχόντα δήμαρχο. Η αναίσθητη μας άφησε κάτω από τον ήλιο , τον αέρα και όρθιους.. εκεί ήταν και ο Καραγκιόζης Δημοτικός Σύμβουλος Μάνος Δερτούζος που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από Αντιδήμαρχο παράπονο του εκδηλώθηκε δύο φόρες μετά δακρύων στο καναπέ του σπιτιού γνωστής μας που ακόμα είναι μουσκεμένος γιατί ο Δήμαρχος δεν τον έχρισε Αντιδήμαρχο. Ο Εκδότης Θεόφιλος Αποστόλου λογομάχησε  με τον αδελφό -ανάδελφο Δήμαρχο για να τον κάνει Αντιδήμαρχο. Τώρα ήταν παρών στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία στο Αιάντειο εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο καθώς είπε Θέλησε να πάρει τον λόγο αλλά ο κόσμος τον γιουχάρισε ως άκρον άωτον της αναίδειας αφού οι ίδιοι δεν παίρνουν τα σκουπίδια τότε ως άλλος Kαραγκιόζης νομίζοντας πως μιλά στα κολλητήρια του αλλά αυτά πλέον δεν το λένε Μπαμπάκο. Είπε ότι καταδικάζει το κλείσιμο των γραφείων από την Τσενόγλου.. Τότε ως ανώτατος από αντιδήμαρχο και ως εκπρόσωπος του Δημάρχου να δώσει εντολή να  ανοίξει την πόρτα , δεν το έκανε, λόγια του αέρα χωρίς έργα .
Δεν πάει να σας κάψει ο ήλιος. Τέτοιο ρεζίλι δεν μα τάχω ξανάματαδεί


Σημείωση. Φίλε Μάνo στο δικαστήριο με τα ασφαλιστικά των παιδιών εμφανιστήκατε ως Αντιδήμαρχος κατά των εργαζομένων. Στους συλλόγους εμφανίζεσαι ως εκπρόσωπος δημάρχου. Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας εμφανιστήκατε ως Αντιδήμαρχος και όχι ως Δημοτικός Σύμβουλος. Σας παρακαλώ καθορίστε συγκεκριμένα ποιος από τους πιο πάνω τίτλους ακούγεται καλά στα αυτιά σας και να το λες εμείς να το ακούμε και να το καταγράφουμε. Προς το παρών επικρατεί ο τίτλος του Καραγκιόζη που τα νήματα κινεί ο ανάδελφος Δήμαρχος εννίοτε δε και ο άσχετος Καπετανάκης καθ’ ότι αποτελείτε  την Τρόικα της συμφοράς.