Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Τσαβαρής Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας: "Ο μεγάλος ασθενής"


Αγαπητοί συνδημότες
Σε συνέχεια της ανάρτησης για τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας  Σαλαμίνας από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Παναγόπουλο Γεώργιο έχω να τονίσω τα εξής:
Α. Η υφιστάμενη κατάσταση του Κέντρου Υγείας θα πρέπει να αλλάξει ριζικά (δηλαδή "απαιτεί νυστέρι") στον τρόπο λειτουργίας του,
α) ως προς τον τύπο, αφού πρέπει να μετατραπεί άμεσα σε Κέντρο Υγείας Aστικού Tύπου,
β) ως προς την κτιριακή δομή του ( επέκταση των εγκαταστάσεών του),
γ) ως προς στην επαύξηση του μηχανολογικού- ιατρικού εξοπλισμού του.
Επιπλέον βέβαια, αναγκαίο και άμεσο μέτρο και συνακόλουθο των ανωτέρω είναι η ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του και όχι η συνεχής αποψίλωση αυτού,  που γίνεται από διοικητικούς παράγοντες της κεντρικής διοίκησης, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες και αναγκαιότητες που έχουν οι κάτοικοι του νησιού σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. 

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Τσαβαρής! "Άλλη μια θετική εξέλιξη στην πορεία προς την τελική δικαίωση"


Αγαπητοί συνδημότες
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με την δήθεν αμετάκλητη παραπομπή μου για κακούργημα κλπ (που αφορά την γνωστή υπόθεση με τα κινητά τηλέφωνα της WIND), επιθυμώ να σας ενημερώσω τα εξής:
Αναφορικά με το  υπ' αριθμ. 164/2018 δήθεν αμετάκλητο βούλευμα, ο αξιότιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διαπιστώνοντας την βασιμότητα των ισχυρισμών μου, άσκησε ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ αναίρεση κατ' αυτού.
Η ενέργεια αυτή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρόλο που είναι εξαιρετικά σπάνια, αφού δεν επιτρέπεται η άσκηση ένδικων μέσων από οποιοδήποτε διάδικο μέρος, αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ των όσων από την αρχή υποστηρίζω και δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στους γνωστούς λασπολόγους και συκοφάντες που μιλούσαν για αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα.