Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Με νεκρανάσταση κατευθυνόμενου εντύπου ο κ. Τσαβαρής προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση του συνδυασμού του

Ούτε ο πιο κακόπιστος ούτε ο πιο ευφάνταστος  θα υποψιαζόταν   την 1/1/2011, όταν αναλάμβανε τη διοίκηση του δήμου ο κος Τσαβαρής, ότι μετά από τρία χρόνια ο απολογισμός της δημοτικής του αρχής θα ήταν ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ, γιατί όντως περί αυτού πρόκειται. Τα “προσεκτικά” γραμμένα δελτία τύπου του δημάρχου, απλά αποπροσανατολίζουν  τον αναγνώστη με ψέματα 100%.
Σίγουρα επίσης κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ότι μετά από τρία χρόνια ο κ. Τσαβαρής, θα βρισκόταν στην απόλυτη ανάγκη προβολής του μέσα από την επανέκδοση πολιτικής εφημερίδας, που εκδίδει ο δημοτικός σύμβουλός του κ. Δερτούζος, με μοναδικό σκοπό ύπαρξής της να ενημερώνει ως τις επόμενες δημοτικές  εκλογές για τα ανύπαρκτα έργα της δημοτικής αρχής. Στην ουσία και με την πρώτη ανάγνωση γίνεται αντιληπτό  ότι προβαίνει σε νεκρανάσταση κατευθυνόμενου εντύπου.
Χρειάζεται  περίσσιο  θάρρος  να παραδεχθεί ο κ. δήμαρχος , ότι  τα έργα  που σήμερα υλοποιεί, τα είχαν δρομολογήσει οι  προηγούμενοι δήμαρχοι  Σαλαμίνας   και Αμπελακίων  και  η  πρώην Νομαρχία σημερινή Αντιπεριφέρεια  Νήσων.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Υλοποίηση προγράμματος διανομής τροφίμων σε άπορους από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων,  κατόπιν ελέγχου των σχετικών φακέλων που υπεβλήθησαν από τους δικαιούχους φορείς εκπροσώπησης στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, υλοποιεί πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περί διανομής τροφίμων σε άπορα άτομα και οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για το 2013.
Με βάση το πρόγραμμα, πρόκειται να διανεμηθούν σε 3.149 άπορους δικαιούχους και προστατευόμενα μέλη οικογενειών:
- 14.487 κιλά ζυμαρικών,
- 6.349 λίτρα εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου,
- 2.095 τεμάχια κασέρι ΠΟΠ,
- 2.943 τεμάχια κεφαλογραβιέρας ΠΟΠ και
- 4.677 τεμάχια φέτας ΠΟΠ
Οι ποσότητες τροφίμων θα διανεμηθούν μέσω των παρακάτω δικαιούχων φορέων:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ρούλα Νάννου, ουδέποτε ζήτησα οποιαδήποτε κομματική στήριξη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα!!

Διάψευση δημοσιεύματος
Με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου περί λίστας υποψηφίων Δημάρχων που διεκδικούν το χρίσμα της ΝΔ και στην οποία συγκαταλέγεται όλως παραδόξως και το όνομά μου,  θέλω να ενημερώσω τους αγαπητούς μου συνδημότες ότι ουδέποτε ζήτησα οποιαδήποτε κομματική στήριξη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα.
Και τούτο, διότι μετά από 12 χρόνια εμπειρίας ως Δημοτική Σύμβουλος, πιστεύω ακράδαντα ότι ένας τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά όταν ο Δήμαρχος είναι δέσμιος προεκλογικών …..εξυπηρετήσεων και δεσμεύσεων.
Η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης με την διαφαινόμενη εκ προοιμίου και επί της αρχής συναίνεση όλων των κομμάτων για την αλλαγή του τρόπου εκλογής Δημάρχων και Δημ. Συμβούλων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μάριος Τραυλός, το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Σαλαμίνας, 17/11/2013
Πιο επίκαιρο από ποτέ, γίνεται σήμερα, σαράντα χρόνια μετά, το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η νέα γενιά, που απειλείται από την κρίση και την ανεργία, δεν πρέπει να μπει στο περιθώριο των εξελίξεων αλλά να πρωτοστατήσει, όπως τότε στο Πολυτεχνείο, στον αγώνα για την ελπίδα και την προοπτική ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας.
Μάριος Τραυλός
υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας