Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δημήτρης Κατσικάρης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με τον Γιάννη Σγουρό

Με αφορμή την σημερινή επίσημη ανακοίνωσή του, ως υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον συνδυασμό «Αττική - Γιάννης Σγουρός - Μόνο με Έργο», ο Δημήτρης Κατσικάρης, απέστειλε στους Νησιώτες την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή :
«Αγαπητοί συμπολίτες των Νησιών μας,
Στρατεύομαι και πάλι, δίπλα στον Γιάννη Σγουρό, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Γιάννη Σγουρό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη του.

Ο ΔΕΣΦΑ πήρε άδεια για τη δημιουργία της τρίτης δεξαμενής, ενώ στη Σαλαμίνα περί άλλων τυρβάζουμε…

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να επιβεβαιωθούν οι επιφυλάξεις και οι υποψίες που είχαμε εκφράσει σε προηγούμενο δελτίο Tύπου περί του ΔΕΣΦΑ και της «Προγραμματικής Σύμβασης» που υπέγραψε ο κ. Τσαβαρής με τη διοίκηση του ΔΕΣΦΑ.
Έτσι λοιπόν, ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου, υπέγραψε πριν λίγες μέρες απόφαση, με την οποία χορηγείται στον ΔΕΣΦΑ άδεια εγκατάστασης της τρίτης δεξαμενής υγροποιημένου φυσικού αερίου για τη δεύτερη αναβάθμιση του τερματικού σταθμού LNG στην Ρεβυθούσα, σύμφωνα με τα υποβληθέντα σχέδια, τεχνική περιγραφή, προϋπολογισμό και μελέτη ασφαλείας που υπέβαλε η εταιρεία. Εντός τριών ετών, σύμφωνα με αυτή την απόφαση, το συγκεκριμένο

Ρούλα Νάννου. Απάντηση στον …. παντογνώστη, κύριο Τσαβαρή

Η περίπτωση της υποψηφιότητας του αξιότιμου αντιναυάρχου ε.α. κ. Αναστάσιου Μιχάλαρου για την οποία τόσα έχουν γραφτεί, όντως έχριζε διευκρίνησης προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και να αποφευχθούν μετεκλογικές δυσάρεστες επιπλοκές.
Μολονότι ήταν υποχρέωση του κ. Τσαβαρή ως επικεφαλής του συνδυασμού να το ερευνήσει ώστε να προστατέψει τον κ. Μιχάλαρο από πιθανές δικαστικές περιπέτειες, εν τούτοις δεν προσέφυγε πουθενά, αλλά οικειοποιούμενος και την ειδικότητα του … συνταγματολόγου διαβεβαίωσε και ενημέρωσε τους δημότες ότι ο κύριος Μιχάλαρος δεν έχει κώλυμα εκλογιμότητας, επιτιθέμενος συγχρόνως κατά των

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ημερίδα για τα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης στη Σαλαμίνα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προγράμματα Αγροτικής Παραγωγής  και Ανάπτυξης», την Δευτέρα 28 Απριλίου και ώρα 17:30, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας - αίθουσα Δ. Μπόγρη,.
Η ημερίδα σκοπό έχει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αδειοδότηση πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, τα Γεωργικά φάρμακα, ηλεκτρονική καταγραφή και συνταγογράφηση, την Μελισσοκομία και τα επιδοτούμενα προγράμματα αναδιάρθρωσης της Αμπελουργίας.

Ρούλα Νάννου. Όσο εμμένει κανείς ……..εκτίθεται, κύριε Τσαβαρή!

Σχετικά με την εμμονή του κ. Τσαβαρή να επανέρχεται στα ίδια και τα ίδια, επαναλαμβάνω ότι από τη στιγμή που απάντησα στις κακοήθειες και τα μυθεύματα του αποπεμφθέντος από το συνδυασμό μου υποψ. Συμβούλου, το θέμα για μένα έχει κλείσει μια για πάντα.
Το ενδιαφέρον μου εστιάζεται αποκλειστικά στα προβλήματα του Δήμου για τα οποία θα κληθούμε να επιλύσουμε ως νέα Δημοτική Αρχή.
Όσο για τις ερωτήσεις του, ας ετοιμαστεί να τις απαντήσει ο ίδιος όταν βρεθεί ενώπιον των Δικαστών. Είναι υποχρέωσή του, εξάλλου.
Σαλαμίνα 23/4/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Μιχάλη ΚΟΡΡΟΥ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό της κας Ρούλας Νάννου “ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ”

Καλησπέρα κ Μιχάλη, είσαστε μια νέα και δυναμική προσωπικότητα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή της Σαλαμίνας, θα μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε όλοι το ποιος είναι ο Μιχάλης Κορρός;
Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι πράγματι, στην πολιτική σκηνή της Σαλαμίνας εμφανίζομαι για πρώτη φορά λόγω της φύσεως της δουλειάς μου «στρατιωτικός», όμως στους κοινωνικούς αγώνες στην Σαλαμίνα και εκτός αυτής, είμαι χρόνια τώρα κοντά στους συνανθρώπους μου που με είχαν ανάγκη, βοηθώντας κάθε συνάνθρωπο μου από το δικό μου μετερίζι στο μέτρο του δυνατού και χωρίς τυμπανοκρουσίες, το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και απ’ το νέο μου μετερίζι εφ’ όσον ο λαός ης Σαλαμίνας με τιμήσει τελικά με την ψήφο του.
Ποιοι είναι οι νέοι στόχοι, ποια τα όνειρα σας με δυο λόγια;

Στη Σαλαμίνα η οικογένεια είναι ιερή, κύριε Τσαβαρή

Ο δήμαρχος κύριος Τσαβαρής  προκειμένου να διασωθεί από την διαφαινόμενη εκλογική συντριβή του, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ρίχνοντας στο παιχνίδι και τα τελευταία του χαρτιά  που είναι η συκοφαντία και ο βρώμικος πόλεμος.
Ένας βρώμικος πόλεμος που στοχεύει στη σπίλωση τόσο εμού όσο και της οικογένειας μου.
Η χθεσινή του Πασχαλινή ανακοίνωση –βόθρος του κ. Τσαβαρή μόνο εμετό προκαλεί.       Συνιστά δε καθαρή συκοφαντική δυσφήμηση και θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της  δικαιοσύνης.
Είναι κατάντια για ένα δήμαρχο να σκυλεύει και να αναπαράγει τις κακοήθειες και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ενός υποψ. Δημοτικού Συμβούλου που αναγκάστηκα να τον αποπέμψω από τον συνδυασμό μου, για τους λόγους  που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση μου, και τους οποίους ο κ. Τσαβαρής πολύ καλά γνωρίζει.
Εγώ δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Στη πολιτική του πεζοδρομίου, ως άνθρωπος και ως γυναίκα, δεν δέχομαι να πάρω μέρος. Τον πληροφορώ ότι τέτοια λιβελογραφήματα δεν με πτοούν καθόλου και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος στις 18 Μαϊου.
Η αντιπολιτευτική μου δράση και ο έλεγχος που άσκησα και ασκώ σε όλα τα κακώς κείμενα της διοίκησης Τσαβαρή τώρα και 3 χρόνια, φαίνεται ότι τον έχουν πολύ ενοχλήσει και τον έχουν φέρει σε κατάσταση απελπισίας και πανικού.
Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη πολιτική αντιπαράθεση θα υπήρχε ανθυποψήφιος δήμαρχος που θα έφθανε στο σημείο να θίξει και να σπιλώσει με αυτό τον ανοίκειο και απαράδεκτο τρόπο μέλη της οικογένειας μου τα οποία καμία αφορμή δεν έδωσαν για να τύχουν αυτής της κακοήθειας εκ μέρους του κ.Τσαβαρή.                           Αυτός είναι τυχοδιωκτισμός, είναι πολιτική ανανδρεία, είναι ανηθικότητα.
Με την ίδια ευκολία με την οποία πιάνει στο στόμα του τον σύζυγό μου είμαι σίγουρη ότι μέσα στον πανικό του θα φτάσει στο σημείο να κατηγορήσει και τα ίδια μου τα παιδιά. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία κύριε Τσαβαρή να βγάλετε ακόμα τρεις κατάπτυστες ανακοινώσεις για τα παιδιά μου και άλλη μία για τη μάνα μου.
Όπως είναι γνωστό σε όλη την Σαλαμίνα, σύσσωμη η οικογένεια μου και όχι μόνο, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό, πράγμα που όπως φαίνεται ενοχλεί.
Ζητώ συγνώμη από τον κύριο Τσαβαρή που εγώ δεν έχω διαλυμένη οικογένεια.
Η παράταξή μας ενωμένη σαν μια γροθιά, συνεχίζει σταθερά και αταλάντευτα την πορεία για την αναγέννηση της Σαλαμίνας, αδιαφορώντας και αγνοώντας τους λασπολόγους και τους κοινούς συκοφάντες.
Βαδίζουμε προς τη νίκη με καθαρά χέρια, καθαρούς ανθρώπους και καθαρή συνείδηση.
Σαλαμίνα 22/4/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Διακομματική – Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τις εκλογές την Πέμπτη 24/4/2014 στις 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των Κομμάτων και των δημοτικών Παρατάξεων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 25/5/2014, καθώς και στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 18/5/2014, όπως παραβρεθούν την Πέμπτη 24/4/2014 στις 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου, όπου θα διεξαχθεί ενημερωτική προκαταρκτική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των προαναφερόμενων εκλογών.
O Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής προστασίας
Παιδείας & Πολιτισμού
ΦΟΥΡΙΚΗΣ  ΝΙΚΟΣ

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με τον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου “180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο” Δημήτρης Στρατηγός θα επισκεφθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου τη Σαλαμίνα συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αλέξανδρο Κριτσίκη

Τρίτη 22 Απριλίου 2014
Δελτίο Τύπου
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου ΄΄180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο΄΄ Δημήτρης Στρατηγός, στο πλαίσιο της περιοδείας του στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων,