Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στην χθεσινή εκπομπή της ”Μαζί σου” την Εισαγγελική έρευνα για χρηματισμό συγγενή της δημάρχου



Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπ 2018
Δείτε περισσότερα στο http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=31...
Η Τατιάνα Στεφανίδου έρχεται «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, να τους δώσει ενδιαφέρον, να ασχοληθεί με θέματα που απασχολούν και συζητούνται, να αγγίξει με ευαισθησία όλα όσα προβληματίζουν και μένουν αναπάντητα. Η Τατιάνα έρχεται


Γιάννης Τσαβαρής "Έφθασε ο κόμπος στο χτένι"


Αγαπητοί συνδημότες,
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και προς χρήση από τον οποιοδήποτε, αποσπάσματα οπτικοακουστικού υλικού, που έφεραν ως πρωταγωνιστές  σε αχαρακτήριστες πράξεις θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες του δήμου μας.
Ως είχα θεσμική υποχρέωση και προκειμένου να διαφυλάξω τον δήμο μας από περαιτέρω διασυρμό, ζήτησα με αίτηση μου στις 20|8|2018 (αριθμ.πρωτ.14770) (βλέπε ΕΔΩ),την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για άμεση συζήτηση του θέματος και λήψη απόφασης προκειμένου να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για διερεύνησή του.
Δυστυχώς όχι μόνο δεν έγινε άμεση σύγκλιση του Δ.Σ αλλά ούτε και στην τακτική συνεδρίαση που έγινε στις 04|9|2018 υπήρχε το υποβληθέν εμπροθέσμως αίτημα μου.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Γιάννης Τσαβαρής. Να γιατί είσαστε ανίκανοι και επικίνδυνοι!


Αγαπητοί συνδημότες, σε λίγους μήνες συμπληρώνεται η πενταετής θητεία της σημερινής δημοτική αρχής.
Μιας δημοτικής αρχής που απ’ τον πρώτο χρόνο, έδειξε ότι ο πρώτος στόχος της και όχι μόνον, ήταν η πολιτική εξόντωση των αντιπάλων της μέσα από δίκες και δικαστήρια και όχι η επί της ουσίας ενεργοποίηση της για λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας.
Πολλές φορές της είχαμε επισημάνει τους κινδύνους αυτής της λαθεμένης πολιτικής επιλογής της, ακόμη δε περισσότερες φορές της είχαμε προτείνει την πρόσληψη εξειδικευμένου επιστήμονα συνεργάτη, προκειμένου να παρακολουθεί τα Ευρωπαϊκά (ΕΣΠΑ 2014 / 2021), Εθνικά, Περιφερειακά προγράμματα και μέσω αυτών να εκμεταλλευτεί ο δήμος για να πετύχει την χρηματοδότηση αναγκαίων έργων για τον τόπο.
Δυστυχώς έχουν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια και κανένα σοβαρό έργο από το ΕΣΠΑ 2014 / 2021 δεν έχει ενταχθεί για το δήμο μας.