Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σπύρος Σοφράς. Ο δήμος Σαλαμίνας λειτουργεί πειρατικά;;;

Δεν είναι τίτλος ρητορικός, είναι ουσιαστικός, όταν αναγκάζονται όλα τα οχήματα του δήμου εδώ και καιρό να κυκλοφορούν ανασφάλιστα και οι καταγγελίες κατά των αρμοδίων, δημάρχου, αντιδημάρχων πέφτουν βροχή! Η πρακτική αυτή, να κυκλοφορεί ακόμα και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου ανασφάλιστο αγγίζει τα όρια της ανευθυνότητας, είναι σαφώς παράνομος και το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα μας μια και αυτή ήταν και η δουλειά του πριν αναλάβει δήμαρχος!!!!!!

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Στολίδι του ΤΑΠ-ΟΤΕ εάλω η υγεία

 
Εν ψυχρώ έγκλημα καθοσιώσεως των αλλοδαπών αλλοθρήσκων μασόνων ανθελλήνων της παράνομης και μη εγκεκριμένης Ελληνικής Βουλής. Ενεργούν ως φερέφωνα των Οβριών οι εγκάθετοι οσφυοκάμπτες του club Bilderberg και σε άλλα Οβρέϊκα παρακλάδια που σκοπό έχουν την στοχοποίηση – φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών και κατ ακολουθία της φιλτάτης πατρίδας των απομεινάντων ακραιφνών Ελλήνων.
Όσοι λίγοι κι αν μείνουμε πάλι θα αναγεννηθούμε, ότι η Ελληνική μαγιά δεν χάνεται. Ο ΕΟΠΥΥ αφού κατήργησε όλα τα ταμεία υγείας κλείνει και νοσοκομεία. Τώρα έβαλε άγριο και βέβηλο χέρι στο κέντρο υγείας από τον ιδρώτα των χιλιάδων υπαλλήλων και συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RDL