Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Θεατρικό εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Σαλαμίνας

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Σαλαμίνας παρουσιάζει τις θεατρικές παραστάσεις:  « Αυτός και το παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη και το  «Γύρισα σπίτι;» του Ντάριο Φο Φράνκα Ραμέ. στις 31 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 8.30 μ.μ στο Ευριπίδειο Θέατρο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Αγγουράκη Καίτη
Σκηνογραφία: Μπουφής Νίκος
Φωτισμοί ηχοληψία: Λάππας  Παύλος
Χορογραφίες: Μπεγνή Μεϊμάρογλου Ρούλα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γραμμός Πάρης, Καρούση Δέσποινα, Μουγκογιάννη Αργυρώ, Στεργιάνα Γιαφεντή, Ζερβού Γιάννα.
Ακούγονται οι: Καλογιάννης Λευτέρης,  Μαρία Ασημακοπούλου, Γιαφέντη Στεργιάννα.
    
 Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Πρώτα η ασφάλεια των κατοίκων.

Στις 4-7-2011 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης κ. Γρηγόρη Καπετανάκη επισκέφτηκαν τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα για να τον ενημερώσουν για  θέματα ασφάλειας των κατοίκων του νησιού.
 Ο Υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κατανοώντας τα προβλήματα  που παρουσιάζονται στο νησί, πιο έντονα τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Προβλήματα που έχουν ως συνέπεια την αύξηση της παραβατικότητας σε όλες τις μορφές της.
Επίσης ζήτησε ο κ. Δήμαρχος την ενίσχυση σε προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό όλων των υπηρεσιών που υπηρετούν στο νησί και ασχολούνται με τα θέματα της ασφάλειας του πολίτη. 
 Ο Υφυπουργός  κ. Μανώλης Όθωνας υπεσχέθη  ότι θα μελετήσει το υπόμνημα με τα προβλήματα που του κατάθεσε ο κ. Δήμαρχος και το συντομότερο δυνατόν θα προσπαθήσει να τα υλοποιήσει


                                                                   Γραφείο Τύπου Δημάρχου