Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση του SALAMIS NEWS, για τις συνειδητές ψευδείς ειδήσεις που διασπείρει το γραφείο τύπου του δημάρχου κατά του blog μας “SALAMIS NEWS”

Ακολουθώντας την πεπατημένη που ο ίδιος έχει χαράξει, ο κ. Τσαβαρής εξἐδωσε σήμερα δελτίο τύπου (βλέπε σχετικό ΕΔΩ) όπου και θριαμβολογεί για την καταδίκη του πρώην στενού του συνεργάτη κ. Λ. Μαστροκόλια στην αντιδικία την οποία έχουν εξ’ αιτίας άρθρου που δημοσιεύτηκε με θέμα τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από το γραφείο τύπου του δήμου Σαλαμίνας ελάχιστο καιρό μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον κ. Τσαβαρή.
Στο δελτίο τύπου αυτό ο κ. Τσαβαρής εμπλέκει, για άγνωστους λόγους, και το δικό μας blog, salamis-news, το οποίο

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ " ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ" ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΧΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.30


Το ραδιόφωνο της Σαλαμίνας στο διαδίκτυο ΚΥΧΡΕΑΣ (www.kyxreas.gr), θα μεταδώσει σήμερα στις 18.30, σε απευθείας μετάδοση την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού συνδυασμού "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ" και τον λόγο της υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας Κας Ρούλας Νάννου.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η εισήγηση του υπ. δημάρχου κ. Σπ. ΣΟΦΡΑ, κατά την συνέντευξη τύπου στις 20/01/2014

 
Φίλες και φίλοι, καλή σας μέρα
Καλωσορίζουμε τους εκπρόσωπους του τοπικού τύπου, όπως και τα διαδικτυακά μέσα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά, που παρευρίσκονται εδώ, μαζί μας. H επικοινωνία μαζί σας είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά για μάς, καθώς εσείς μεταφέρετε τον σφυγμό της κοινωνίας και τις ελπίδες, προσδοκίες και αγωνίες των δημοτών, αλλά και τις απαντήσεις τής όποιας εξουσίας, σε αυτά τα ζητούμενα.
Εμείς, στη «Νέα Πορεία Σαλαμίνας», αγαπάμε τον τόπο μας βαθιά και πραγματικά. Δεν θέλουμε να τον μετατρέψουμε σε οτιδήποτε άλλο, από αυτό που είναι. Το όραμά μας, δεν είναι μια Σαλαμίνα-μουσείο, ούτε μια Σαλαμίνα-βιομηχανική ζώνη, ούτε βέβαια, μια Σαλαμίνα… Μανχάτταν.  Το όραμά μας είναι η Σαλαμίνα, αυτή η ίδια που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε και, κυρίως, που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, να γίνει καλύτερη από ό,τι την κληρονομήσαμε, να εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο, φιλικό προς τον δημότη τόπο, σε έναν τόπο που θα μας γεμίζει όλους με περηφάνια.
Έχει περάσει αρκετός καιρός από την προηγούμενή μας συνάντηση, όταν σας είχαμε παρουσιάσει τον νέο μας πολιτικό σχηματισμό,