Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

To Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας για τους... « κύκΛους »

Αναφορικά με την ανάρτηση που σχετίζεται με τους ….« κύκΛους », έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Η αίθουσα στην οποία αναφέρονται είχε μισθωθεί από το πρ. Δήμο Αμπελακίων για στέγαση του Αθλητικού του Οργανισμού. Με τη συγχώνευση των 2 δήμων του νησιού και την στέγαση του αντίστοιχου νέο-ιδρυθέντος ΝΠΔΔ Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελακίων, ο σκοπός για τον οποίον είχε μισθωθεί η αίθουσα, εξέλιπε. Κατά συνέπεια η μίσθωση θα έπρεπε να είχε λυθεί από το 2011. Παρά ταύτα, η μίσθωση διατηρήθηκε για άγνωστους λόγους, και κατά πως φαίνεται, ελλείψει επίσημου εγγράφου παραχώρησης της χρήσης από το Δήμο, η αίθουσα ‘καταλήφθηκε’ αυθαίρετα και φυσικά παράνομα από μία συμπαθή ομάδα πολιτών για την άσκηση των δραστηριοτήτων της. Το μίσθωμα και τα λειτουργικά έξοδα βάραιναν, φυσικά, το Δήμο.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΤΜΗΜΑ: ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ίδρυση Δ.Ι.Ε.Κ και Δ.Σ.Ε.Κ αντίστοιχα, στο ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με τις υπ' αριθμ. 10651/11-9-2014(ΑΔΑ: 6ΠΘΞ9-ΡΥΞ)  και 10650/11-9-2014  (ΑΔΑ: 73ΒΝ9-ΗΩΟ) Αποφάσεις των Υπουργών ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, προχώρησαν στην Ίδρυση Δ.Ι.Ε.Κ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) και Δ.Σ.Ε.Κ (ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) αντίστοιχα, στο ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
      Σκοπός του Δ.Σ.Ε.Κ και Δ.Ι.Ε.Κ είναι η παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης σε αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου αντίστοιχα.
Η λειτουργία του είναι ανά εξάμηνα.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Τσαβαρής, “ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ…”

Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή μας εκπλήσσει καθημερινά όλο και προς το χειρότερο…
Μας έμελλε να δούμε μέσα στους τρεις πρώτους μήνες της διοίκησης τους και για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, την παρουσία αστυνομικών οργάνων, τα οποία κλήθηκαν (και καμία ευθύνη δεν φέρουν) από τη σημερινή Δήμαρχο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη!!!... Να επιβάλλουν την τάξη σε ποιους;;; και γιατί;;;