Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

“Η απύθμενη πολιτική ανεπάρκεια της Δημάρχου φέρνει όλο και πιο κοντά την οστρακοκαλλιέργεια”


Χθες κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας και μετά από πρότασή μου, συζητήθηκε ως προ ημερησίας διάταξης θέμα η εκκίνηση των εργασιών που αφορούσαν την ίδρυση της οστρακοκαλλιέργειας  στην περιοχή Ψιλή Άμμο - Βασιλικά. 
Θέμα που προέκυψε στις 30-11-2018 μετά από την υπ'  αριθμ. απόφαση 304  του Ε' τμήματος του ΣτΕ,  και η οποία επέτρεπε στον επιχειρηματία την κατασκευή των εγκαταστάσεων της οστρακοκαλλιέργειας, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης, γεγονός που η σημερινή δημοτική αρχή το απέκρυψε από το Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά από την κοινωνία της Σαλαμίνας!!!
Κατά τη διάρκεια  της συζήτησης, η απερχόμενη δημοτική αρχή απέδειξε για άλλη μια φορά την διοικητική της ανικανότητα αλλά και την πολιτική της ανεπάρκεια.
Είναι γνωστό σε όλους, ότι το θέμα αυτό από την εκκίνησή του, η σημερινή δημοτική αρχή το χειρίστηκε με πρωτοφανή προχειρότητα, αφού ως γνωστό, αδικαιολόγητα και πεισματικά  αρνήθηκε την εκπόνηση της μελέτης αντίκρουσης που της προτείναμε κόντρα στην ΜΠΕ του επιχειρηματία.