Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΗ

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 17 Ιούνη ήταν συνέχεια του πολιτικού σεισμού της 6 Μάη, που άλλαξε ριζικά τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων και στη Σαλαμίνα.
Ο λαός του νησιού μας, έφερε για δεύτερη φορά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην πρώτη θέση με ποσοστό 28,7% (από 18,6% στις 6 Μάη), γεγονός που συνιστά μεγάλη ανατροπή για την πιο συντηρητική περιοχή της Β Πειραιά. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους  6.278  συμπολίτες μας, που αψηφώντας τα τρομοκρατικά διλήμματα και τα άσφαιρα τελεσίγραφα του εγχώριου και διεθνούς οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου εντός και εκτός Ελλάδας, στήριξαν με εμπιστοσύνη και αποφασιστικότητα την κυβερνητική πρόταση της Αριστεράς.  

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΠΟ 22-05-2012 ΕΩΣ 22-06-2012


-ΤΗΝ 12-06-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.03΄  ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΔΥΟ(2) ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ (3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ(10) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΕΝΑ(1) ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2ΔΑΚ. ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΙΝΘΙΡΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ  ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.

-ΤΗΝ 16-06-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.52΄  ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΙ  ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΜΙΣΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ (2) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΙ(6) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΕΝΑ(1) ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2ΔΑΚ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

-ΤΗΝ 17-06-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00΄  ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ  ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΝΑΚΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ,ΘΑΜΝΟΙ  ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΜΙΣΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ(1) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ(2) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΔΑΣΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΙΝΘΙΡΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ  ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.

-ΤΗΝ 20-06-2012 ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ:

-ΠΕΡΙ Ω/13.20 ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΑΝΙ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ(4) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ(12 ΑΝΤΡΕΣ)  . ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ(4) ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ.

-ΠΕΡΙ Ω/15.55΄ ΚΑΙ  ΕΝΩ ΤΡΙΑ(3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΝΟ(ΑΝΩΘΕΝ ΟΔΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ).Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ(3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΕΚΑ(10) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ,ΘΑΜΝΟΙ  ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΜΙΣΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ.

-ΠΕΡΙ ΩΡΑ 15.03΄ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΡΙΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΣΥΝΤΟΜΑ  ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ(ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΡΕΝΙΑ,ΜΙΚΡΟ ΤΟΡΟΝΤΟ,ΤΟΡΟΝΤΟ,ΒΡΟΝΤΟΥ). Η  ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ: ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ(15) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΠΕΖΟΠΟΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ(20) ΑΝΤΡΕΣ, ΤΡΙΑ(3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ, Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2ΔΑΚ, Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΣΑΚ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ , ΔΥΟ(2) ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑ(1) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ  ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΠΕΡΙ Ω/18.30΄ . ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΘΑΜΝΟΙ,ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ(300) ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ(5) ΟΙΚΙΕΣ . ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ(3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.    

ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Υ. ΠΕΙΡΑΙΑ.

-ΤΗΝ 21-06-2012 ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ:

 -ΠΕΡΙ ΩΡΑ 08.15΄  ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΜΙΣΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ (2) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ(5) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.

-ΠΕΡΙ ΩΡΑ 19.20΄ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΕΚΤΑΣΗ  ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΑΣΗ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΥΟ(2) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2ΔΑΚ. ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.


Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Πολιτισμού «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2012» ο Δήμος Σαλαμίνας υποδέχθηκε για πρώτη φορά την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Πολιτισμού «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2012» ο Δήμος Σαλαμίνας   υποδέχθηκε για πρώτη φορά την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή  15 Ιουνίου  στο Ευριπίδειο Θέατρο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η συναυλία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.         Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να ακούσει το κορυφαίο μουσικό σχήμα να αποδίδει αποσπάσματα από δημιουργήματα και συνθέσεις κλασσικής μουσικής.
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών είναι το αρχαιότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της έως σήμερα, προσφέρει στους Έλληνες τη δυνατότητα επικοινωνίας με τα αριστουργήματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.
Το ξεκίνημα της  πολιτιστικής περιόδου προς τιμήν των «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ  2012» αποδείχτηκε πολύ δυναμικό, αφού η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών Δήμου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, σε συνέντευξη τύπου 22/06/2012 = 12:00΄

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από το Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας
(Κ. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1, Σαλαμίνα) την Παρασκευή 22-06-2012 και ώρα 12.00 με την ευκαιρία της εγκατάστασης δικτύου ελεύθερης ασύρματης πρόσβασης πολιτών στο διαδίκτυο (Wi-Fi) στην πόλη της Σαλαμίνας.
Επιπρόσθετα κατά την εν λόγω συνέντευξη ο Δήμαρχος Σαλαμίνας θα απαντήσει και σε γενικότερου ενδιαφέροντος ερωτήματα που αφορούν τις εξελίξεις στο νησί.


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το ΑΣΠΡΟ και το ΜΑΥΡΟ


  • Ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων, ο πολύς Πέτρος Παπαθεοχάρης είναι μπορώ να πω ο καλύτερος ως τώρα της περιοχής Αμπελακίων. Κι όμως οι λασπολόγοι δεν μένουν άνεργοι. Όσοι δεν μπορούν να τον φτάσουν τον λασπολογούν. Φίλε Πέτρο άσε τους νεκρούς να προχωρούν...
  • Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γρηγόρης Καπετανάκης, ακούραστος, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα είναι στο Δήμο. Έβαλε πολλά πράγματα στη θέση τους.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΤΩΡΑ...ΤΙ ;

ΤΩΡΑ...ΤΙ ; 

Όλοι οι πολιτικοί αγόρευαν άσκεφτα κι ανόσια
σειόντουσαν οι δοκησίσοφοι απειλώντας ιερά και όσια
Νόμισαν πως μας θόλωσαν, πως φόβο μας προξένησαν
κι εμείς καμώνονταν στο φόβο δεν μας λογάριαζαν.

***
Ως μνηστήρες έτρωγαν το βιός της Πηνελόπης
γλεντοκοπούσαν, έκλεβαν, μα έβλεπ’ ο Παντεπόπτης!
Μπεκρόπιναν, τραγούδαγαν, χορεύαν’ αρκουδιάρικο,
χρυσό κι ευρώ εδώ κι εκεί σκορπούσαν κι ήταν άδικο. 

***

Ώσπου βάραιναν τα βλέφαρα, τα μάτια αλληθώριζαν
μπερδεύαν λόγια ξέφρενα κι αλόγιστα κουνιόντουσαν.
Χωρίς την αστραπάδα του μυαλού, χωρίς ψυχή κι αισθήματα,
σαν σφήκες στην κάλπη όρμησαν, τους δώσαν τα μαθήματα.

***
Τώρα τους λιμασμένους του ευρώ ποιός θα τους συντρέξει;
Οι Ερινύες απ΄τα σκοτάδια κατέφθασαν για όσους έχουν κλέψει.
Ο Άκης κι η Βλαχάρα του το κουτί της Πανδώρας άνοιξαν.
Άδικα αγόρευες Άκη, στο Κολωνάκι των φυλακών σ’ έβαλαν. 

***
Ανεμοσουρσουρίσματα, θρηνοστενάγματα φανερά σημάδια
των δικαστών τα χέρια άδραξαν, θα γίνουν όλα ρημάδια.
Το τέρμα του ολέθρου που μας φόβιζαν, αυτούς τώρα φοβίζει
κι ήσασταν μεσ’ τη τρελή χαρά, αλλά ο Χάρος θα σας θερίσει.
Α.Θ.

ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΟΒΡΙΟΣ

Μέχρι την ημέρα που ανέλαβε ο οβριός Σημίτης το 1996 ο ελληνικός λαός ευημερούσε. Ήρθε ο εκσυγχρονιστής οβριός με την δική του συμμορία και συμβουλάτορα τον αδελφό του στη Γερμανία. Κατά αρχήν έχτισε σπίτι – βίλα μες τη θάλασσα. Αυτός ο αλλοδαπός οβριός και το χειρότερο μισέλληνας. Ήρθε να ξεράνει τις ελληνικές ρίζες αιώνων. Ο παραμορφωμένος θέλησε να παραμορφώσει τους Έλληνες. Αυτός ο θλιβερός ανθέλληνας προσπάθησε να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό μέσω της διαφθοράς της ανηθικότητας, της ανεργίας, της λαθρομετανάστευσης, της μίζας. Μας καταχρέωσε στην παρανομία. Απορώ πως τον υποστήριξαν ακόμη και οι εχθροί του.

Ξαφνικά τους πήρε ο πόνος για την Ελλάδα!

Ξαφνικά τους πήρε ο πόνος και η συμπόνια για την καταπιεζόμενη Ελλάδα και θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά να τηρήσουμε τις συμφωνίες! Με άλλα λόγια τους υπέρογκους φόρους των τοκογλύφων, που δεν μπορούν να εξοφληθούν ούτε σε 100 χρόνια! Τότε ποιά είναι η υποτιθέμενη βοήθεια; Είναι μάλλον αλλού νταλλού ή παίρνουν τα ληγμένα που προορίζονταν για εμάς;
Ο Ομπάμα μας λυπήθηκε, ο μαύρος! Έδειξε την ευαισθησία του υποστηρίζοντας την Ελλάδα... Η Ελλάδα πρέπει να υποστηριχθεί και να παραμείνει στην ΕΕ. Δεν μας είπε όμως πόσο κοστίζει το ενδιαφέρον του.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ... 
«Συγκλονιστικό! Μάνα συνελήφθη γιατί έκλεβε γάλα να ταΐσει τα παιδιά της»
Η 35χρονη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους είπε ότι τα παιδιά της δεν έχουν φάει και δεν ήξερε από την απόγνωσή της τι να κάνει. Ότι βοήθεια ζήτησε δεν της άνοιξαν πόρτες. Και μπρος στο να κινδυνεύσουν τα παιδιά της αποφάσισε να κλέψει ένα μπουκάλι γάλα για να τα βοηθήσει. Το πρωί της Παρασκευής η 35χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα...»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΟΠΩΣ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Ο ανιστόρητος Φώτης – αφώτιστος – Κουβέλης ως κουμουνιστής θα έπρεπε να κάνει την  πρόταση για , στον εντολοδόχο ομοϊδεάτη τον του κουμουνιστικού Σύριζα κ. και όχι στον μέγιστο μειοδότη του ελληνισμού τον τουρκόσπορο, Tούρκoγλου (Βενιζέλο). Η όλη ενέργεια που έχει δόλο κατάχρησης εξουσίας εμπαιγμού κατά του λαού και ακατάσχετο μίσος κατά του Σύριζα. Όταν εσείς ως κομουνιστές δεν ομονοείτε, πως είναι δυνατόν να κυβερνήσετε με τα κολλητά κατακάθια του ντελβέ από σκέτο καφέ. Φαρμάκι καθαρό.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΣΕΦΡΙ

Δεν έχει διαφορά. Μαζί σπούδασαν στο Αμέρικα στο Χάρβαρντ. Από εκεί βγαίνουν τα φιντάνια που προορίζονται για πρόεδροι, πρόξενοι, τραπεζίτες, υπουργοί, πρωθυπουργοί, αρχηγοί κρατών και βέβαια γαλουχημένοι με τα νάματα των οβριο-αμερικάνων εξυπηρετούντες τις τράπεζες Ρότσιλ και Κφέλερ. Ο Αντωνάκης κοιμόταν στο διπλανό κρεβάτι του οβριού Τσέφρυ. Εσείς τι λέτε; Να μην είναι μασόνος; Μην ξεγελιέσαι Έλληνα που κάνουν πως αντιτίθενται στη βουλή. Παιδίζουν σαν παιδάκια αλλά κατευθυνόμενα από τους οβριούς τοκογλύφους ευθέως ή μέσω της καγγελάρισας τον Δ΄ Ράιχ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Τούρκογλου)

Τουρκόσπορος Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ¨Βενιζέλος¨ η καταθλιπτική ιστορία του ομοιάζει με παραμορφωτικό κάτοπτρο νομίζοντας πως ομιλεί σε πιθηκάνθρωπους, πιστεύοντας ότι με το λέγε-λέγε, θα πάρουμε τα λόγια του ως αληθινά και έχει μάλλον την απαίτηση να τον επιβραβεύσουμε κιόλας ως σωτήρα που καταστρέφει ενσυνειδήτως την οικονομία και τους Έλληνες. Η απέχθεια του για κάθε ελληνικό είναι χαρακτηριστική, θαρρεί τον λαό ως όχλο αδιαμόρφωτο, ζυμάρι που μπορεί ο ίδιος να διαμορφώσει κατά τα πρότυπα και τις εντολές της καγγελάρισας Μέρκελ του Δ΄ Ράιχ της με το ΔΝΤ και των οβριών τοκογλύφων.