Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ !!

 
Κορυφώνεται το τελευταίο διάστημα, η προσπάθεια του Δημάρχου κ. Τσαβαρή, να προβάλλει τα «έργα(!) και τις ημέρες» της θητείας του, ακολουθώντας μια πάγια τακτική «καπελώματος» προσπαθειών και δράσεων τρίτων.
Σε αυτά τα πλαίσια, εντάσσεται και το τελευταίο κρούσμα: Η διαφημιστική εκστρατεία του κ. Τσαβαρή για την «κοινωνική μέριμνα» που προσφέρει σήμερα ο Δήμος Σαλαμίνας (που στα μάτια του, ταυτίζεται με το πρόσωπό του, ακολουθώντας τον δρόμο των κάθε λογής Καισαρίσκων) στους Δημότες, χρησιμοποιώντας ακόμα και διαφημιστικές πινακίδες!
Είναι καιρός να μάθει ο πολίτης της Σαλαμίνας την αλήθεια:

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Σπύρος Σοφράς: «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Αποστομωτικές απαντήσεις έδωσε ο Σπύρος Σοφράς κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου, για διαχειριστικά ζητήματα που αφορούσαν τη δημαρχιακή του περίοδο.
          Απευθυνόμενος στο σώμα, ο κ. Σοφράς είπε:
 «Κύριοι συνάδελφοι,
»Εξ αρχής δηλώνω, ότι ως δήμαρχος της περιόδου εκείνης φέρω, και φυσικά αποδέχομαι, την πολιτική ευθύνη για αυτά τα ζητήματα.
Έτρεφα, και τρέφω, απεριόριστη εκτίμηση προς τα πρόσωπα που διετέλεσαν πρόεδροι των συγκεκριμένων δημοτικών επιχειρήσεων, πράγμα που αποδεικνύεται άλλωστε από το ότι τους είχα παραδώσει απόλυτα τη διαχείρισή τους. Και πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι το ηθικά μεμπτό, παρά μόνο παρατυπίες εξ απειρίας. Περιβάλλω τους συνεργάτες μου με εμπιστοσύνη, και, όπως ο λαός μας λέει, “καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται”.