Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κινητικότητα στην πλειοψηφία του δήμου, κόσμος πάει και δεν έρχεται

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινοτικός Σύμβουλος Αιαντείου
 
προς:   Δήμαρχο Σαλαμίνας
              Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας
Δημοτικούς Συμβούλους Σαλαμίνας
Πρόεδρο Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου
Κοινοτικούς Συμβούλους Αιαντείου
 
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
 
Κύριοι,
όπως γνωρίζετε είμαι Κοινοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου. Εξελέγην στις εκλογές του 2010, τρίτος κατά σειρά σε αριθμό ψήφων και από τότε μέχρι σήμερα, λειτούργησα με γνώμονα το κοινό καλό και την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Αιαντείου.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δημαρχιακές φρούδες ελπίδες, με στόχο τις προσεχείς εκλογές

 
Άνοιξε την προεκλογική περίοδο με νέες υποσχέσεις χωρίς αιδώ και συστολή ακόμα και προς τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας!
Την 5 Σεπτεμβρίου 2013 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Αίθουσα Μπόγρη” και στην τελετή απόδοσης τιμών στους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές, τα δικά μας παλληκάρια τον Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα, ο πρόεδρος του ΝΑΟΣ  ο κος Αντώνης Αργυρίου ΑΠΑΙΤΗΣΕ για τα αδέλφια Κόνσολα και για το χρονικό διάστημα μέχρι τους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας το 2016,  να ληφθεί ομόφωνη απόφαση από το Δημ. Συμβούλιο Σαλαμίνας, για να δοθεί χρηματική Υποτροφία ως στήριξη για την απαιτούμενη σωστή προετοιμασίας τους, αίτημα το οποίο είναι δίκαιο 100%.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεπούσης λύματα κι άλλα τινά φαιδρά!




Έγινε λέει συνωστισμός στην Μικρασιατική καταστροφή στην παραλία της Βασιλεύουσας και πνίγηκαν 2 εκατομμύρια Ελληνικές ψυχές. Κυρά Κατίνα ή όπως αλλιώς σε λένε, Ρεπούση της επαίσχυντης πλέον ΔΗΜΑΡ  του Κουβέλη που δεν φορολογούνται τα 80 ακίνητα που έχει γιατί είναι γραμμένος στην ΚΥΣ λέσχη των Οβριών. Λοιπόν κα τέτοια έλα στην Σαλαμίνα, στα απόκρημνα βραχάκια να σε ωθήσω εκ των όπισθεν να σου πεταχτούν τα μάτια έξω, τότε να δούμε αν θα κάνεις όπισθεν ή ωθούμενη θα πέσεις στην θάλασσα.