Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ


Σ’ αυτή την επίμονη προσπάθεια του κ. Τσαβαρή να εγκαταστήσει επίσημα μαζί με εργολάβους, “σώνει και καλά” ΛΑΤΟΜΕΙΟ στην ΤΟΥΡΛΑ, μετά από είκοσι (20) περίπου χρόνια  ΣΙΩΠΗΣ, από τότε δηλαδή που το σταμάτησα και έχοντας επιλέξει, το ΨΕΥΔΟΣ την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ως τακτική προκειμένου να το πετύχει, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω απαντώντας του.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
Είμαι όμως υποχρεωμένος, ν’ ακολουθήσω την μόνη οδό που αποδίδει. Την οδό της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
Και εκεί να είναι βέβαιος, θα πάρει ΟΛΕΣ τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!! 

Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ
π. Δήμαρχος Αμπελακίων
Σαλαμίνας

Όταν η αναίδεια περισσεύει, οι λέξεις χάνουν το νόημα τους

Τον τόπο δεν τον ενδιαφέρει τι έγινε χθες, που ούτως η άλλως είναι ΜΗ αναστρέψιμο, μα το τι γίνετε τώρα σήμερα !!!
Ποιος και γιατί επιχειρεί ύπουλα και υπόγεια να επαναλειτουργήσει το λατομείο της «Τούρλας»; Ποια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα κρύβονται πίσω απ’ το ψευδεπίγραφο έργο της αποκατάστασης;
Θα ενοχοποιήσουμε σήμερα όλους όσους με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις τους προσπαθούν να το αποτρέψουν; Η πολιτική αναίδεια έφερε στο σημείο κάποιους να βγάζουν μανιφέστα όχι για να μας δώσουν εξηγήσεις για τα πολιτικά τους ατοπήματα, αλλά για να υβρίσουν τους σημερινούς αγωνιστές που επώνυμα ή ανώνυμα προσπαθούν να αποτρέψουν τον όλεθρο!!!
Δεν αντιλαμβάνονται έστω και την τελευταία στιγμή, ότι εγκαταλείπονται ακόμα και από τους τελευταίους εναπομείναντες υποστηρικτές τους ή τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα δεν τους το επιτρέπουν να δουν πέρα κι έξω από την μύτη τους;
Και το κρίσιμο ερώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι οι τοπικοί εξωραϊστικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι αλήθεια τι κάνουν; Μια και η Ομοσπονδία είναι ανύπαρκτη εδώ και χρόνια, παραπαίοντας «σώγαμπροι» κι απομονωμένοι στην Κυνόσουρα συμπλέει στον όλεθρο υπακούοντας εις τας διαταγάς.
Ας πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι ας μην περιμένουν πλέον τίποτα απ’ την ανύπαρκτη ΟΕΕΣΣ, ο σώζων εαυτόν σωθείτω.
πηγή: Salamis News