Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η Ρένα Δούρου στη Σαλαμίνα

Την  Κυριακή 11 Μάη το πρωί η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου , επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας  Σαλαμίνας και το κέντρο της πόλης για να συζητήσει με τους πολίτες.
Θα συνοδεύεται από τη Δέσποινα Καρούση, υποψήφια Δήμαρχο του συνδυασμού Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. και τη Σαλαμίνια υποψήφια για την περιφέρεια Βούλα Τουτουντζή.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Κοντά στο Δημότη» και στο διαδίκτυο

Με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον της Σαλαμίνας, ο συνδυασμός «Κοντά στο Δημότη» άρχισε από χθες να διανέμει το Πρόγραμμα του δια χειρός στους συνδημότες μας.

Σας ανακοινώνουμε ότι το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κεντρική ομιλία Γιάννη Σγουρού - Δημήτρη Κατσικάρη στη Σαλαμίνα την Κυριακή 11 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δ. Μπόγρη

Στη Σαλαμίνα θα μιλήσουν την Κυριακή 11 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο, αίθουσα Δ. Μπόγρη.
Στην ομιλία τους θα αναφερθούν στο έργο που έγινε από την Περιφέρεια Αττικής στην ιστορική Σαλαμίνα, καθώς και στο πρόγραμμα της επόμενης περιόδου για το νησί.
Κατά την εκδήλωση, θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού  «Αττική - Γιάννης Σγουρός - Μόνο με Έργο» στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, Παναγιώτης Βουδούρης, Χαράλαμπος (Χάρης Παπάζογλου) και Άννα Τσουκάτου - Σαραντοπούλου.

Ρούλα Νάννου. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω και το έκανα είναι να τους κλείσω ραντεβού με τον Εισαγγελέα

Οι …. κατινιές του κυρίου Τσαβαρή
Είναι φανερό ότι τα πολιτικά επιχειρήματα του κ. Τσαβαρή εξαντλήθηκαν και καταφεύγει πλέον στην πολιτική αλητεία, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να διασωθεί από την εκλογική συντριβή που τον περιμένει.
Δυστυχώς, τα προβλήματα της Σαλαμίνας δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ ξανά με ψυχοπαθητικές συμπεριφορές, ούτε είμαι ειδικευμένη στην ψυχιατρική για να τον βοηθήσω, λυπάμαι. Ας αποταθεί κάπου αλλού.
Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω και το έκανα είναι να τους κλείσω ραντεβού με τον Εισαγγελέα.  Ίσως εκεί να βοηθηθούν, αν και λιγάκι δύσκολο !!!
Από κει και πέρα, δεν έχω καμία διάθεση ούτε βέβαια θέλω να συγχρωτίζομαι με κατάδικους και υπόδικους.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τάκης Βουδούρης, ξανά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Νήσων με τον Γιάννη Σγουρό “ΑΤΤΙΚΗ, με έργο πάμε μπροστά”


Σπύρος Σοφράς. Ψέμα ή ανικανότητα ή…. και τα δύο μαζί;

Ακροατές τοπικού διαδικτυακού σταθμού, άκουσαν έκπληκτοι τον σημερινό Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή, να λέει απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ότι ο Δήμος δεν ενημερώθηκε ποτέ για το περιβόητο ΦΕΚ ΑΑΠ 68/08.03.2013 στο οποίο η Ιστορική περιοχή της Κυνοσούρας, χαρακτηρίζεται ως ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
Πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;
Ακόμα και άν υποτεθεί ότι ο Δήμος Σαλαμίνας δεν ενημερώθηκε αρμοδίως και υπηρεσιακώς κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης που προηγήθηκε (πράμα απίθανο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί),

Κίνηση Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ κ.ΤΣΑΒΑΡΗ !!!

Φίλοι  της κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. μας ενημέρωσαν ότι δέχτηκαν τηλεφωνική πρόσκληση για προεκλογική εκδήλωση την Κυριακή 4/5 στην Κακή Βίγλα παρουσία του κ.Τσαβαρή , με ομιλητές την κα Τίνα Μπεγνή και τον κ. Μάνο Δερτούζο. 
Τα τηλεφωνήματα έγιναν το Σάββατο 3/5 , από τον αριθμό 213-2027300 που ανήκει στο Δήμο Σαλαμίνας !!!