Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στην Σαλαμίνα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφτηκε χθες την Σαλαμίνα, όπου συγκάλεσε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη Δήμαρχο κ. Νάννου Ρούλα, τις Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους των Επιτροπών Υγείας, Παιδείας κ.α. και τοπικούς φορείς του νησιού.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα του νησιού με επίκεντρο τη μεταφορά των μαθητών, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ύδρευση, την αποχέτευση, την αξιοποίηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού και πολλά άλλα.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου! Άτακτη υποχώρηση του κ. Τσαβαρή

Δεν πέρασε ούτε εβδομάδα από τις θρασείς δηλώσεις του τέως δημάρχου κ. Τσαβαρή, σχετικά με την απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου για άσκηση ανακοπής της Διαταγής Πληρωμής και υποβολή έγκλησης εναντίον του, κι ήρθε η ώρα της άτακτης υποχώρησης του.
Προχθές στο Δικαστήριο όπου θα συζητιόταν η αίτηση του Δήμου για προσωρινή διαταγή μη εκτέλεσης της επιταγής πληρωμής που σχετίζεται με την γνωστή υπόθεση της πλακόστρωσης στο παρεκκλήσι του Αγίου Θεολόγου Αμπελακίων, η πλευρά του αναδόχου ανέκρουσε πρύμναν.
Προφανώς, υπό το κράτος της ενοχής παραιτήθηκε όχι μόνο της εκτέλεσης αλλά και αυτής τούτης της επιταγής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης το 2016.
Σπάνιο στα δικαστικά χρονικά.
Και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο ο κ. Τσαβαρής για να υπερασπιστεί τον εργολάβο; Γιατί τον άφησε έκθετο;

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΗΜΩΝ ΠΑΤΡΟΣ ΕΣΤΩ Η ΜΝΗΜΗ ΑΙΩΝΙΑ

Σε κλίμα κατάνυξης αλλά και συγκινήσεως μεγάλης τελέσθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 το τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κυρού Βαρθολομαίου, του πρώτου Μητροπολίτου της ιεράς αυτής Μητροπόλεως.