Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας Αττικής.

Χθες, 28 Νοεμβρίου το μεσημέρι στα  γραφεία της Αντιπεριφέρειας Νήσων στον Πειραιά, επ΄ ευκαιρία της έναρξης των έργων της Αντιπεριφέρειας στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη  Κατσικάρη και της Υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου, πλαισιωμένη από ολιγομελές κλιμάκιο Υποψ.  Συμβούλων του Συνδυασμού της. 
Κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες του,  προέβησαν σε πλήρη ενημέρωση της κας Νάννου σχετικά με τις δράσεις της Αντιπεριφέρειας και ειδικότερα για τα έργα υποδομής που αυτή την περίοδο κατασκευάζει στο νησί μας όπως είναι :

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Παράδοση του έργου «Επέκταση δημοτικού δικτύου φωτισμού Δήμου Σαλαμίνας στον οδικό άξονα λεωφόρος Φανερωμένης - Πορθμείο Φανερωμένης», προϋπολογισμού 730.000 ευρώ»


Ολοκληρώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και παραδόθηκε σήμερα προς χρήση στο Δήμο Σαλαμίνας, το σημαντικό έργο της επέκτασης του δικτύου φωτισμού στη λεωφόρο Φανερωμένης.

Τo έργο παρέδωσε επίσημα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, στο Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, παρουσία στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών που το επέβλεψαν.