Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Επιθεώρηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στα έργα της Περιφέρειας Αττικής στην Τροιζηνία



Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τροιζηνίας Κυριάκο Φύτρα, τον Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής Θόδωρο Καρδοματέα, τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Νήσων Νάσο Μοσχολέα και τεχνικό επιτελείο, επιθεώρησε τα έργα της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Τροιζηνίας.

Κίνηση Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. (Νέα Αυτοδιοικητική Μαχητική Ανατροπή) Εκλογική Διακήρυξη



Εκλογική Διακήρυξη
          Η ταυτότητά μας
          Το όραμά μας για τη Σαλαμίνα
          Το πλαίσιο αρχών
 Οι δημοτικές εκλογές του 2014 είναι ίσως οι πιο σημαντικές στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η επιβολή σκληρής λιτότητας μέσω των μνημονίων αλλά και η εφαρμογή του «Καλλικράτη» έχουν οδηγήσει την τοπική

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Την πίτα του έκοψε και ο συνδυασμού “Κοντά στον Δημότη” της υπ. Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου με μεγάλη επιτυχία



Σε μία μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση, πάνω και πέρα από κάθε προσδοκία, εξελίχθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού “Κοντά στον Δημότη” της υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας Ισιδώρας (Ρούλα) Νάννου, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Viento (πρώην Flamingo) στην Σαλαμίνα, το απόγευμα της Πέμπτης 23-1-2014.
Στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους συγκεντρωμένους, που με μέτριες εκτιμήσεις ξεπέρασαν τους 1500 ανθρώπους όλων των ηλικιών, στεκόμενοι όρθιοι εντός και εκτός της αιθούσης, η υποψήφια Δήμαρχος - εν μέσω συνεχών επευφημιών και χειροκροτημάτων - τόνισε τον πραγματικό ρόλο που πρέπει πλέον να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Σπύρος Σοφράς και η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» στο πλευρό των Κοινωνικών φαρμακείων

Ο Σπύρος Σοφράς και η  «Νέα Πορεία Σαλαμίνας», στηρίζουν ανεπιφύλακτα και με όλες τους τις δυνάμεις την πρωτοβουλία των Κοινωνικών Ιατρείων - Φαρμακείων (ΚΙΦΑ) της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων πρωτοστατεί το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Σαλαμίνας, για ελεύθερη πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους Σαλαμίνιους, να συμπαρασταθούν στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν τα ΚΙΦΑ μπροστά στα αντικαρκινικά νοσοκομεία ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ και ΜΕΤΑΞΑ, την Πέμπτη 30/1, στις 11.00 π.μ., για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, ακόμη και των ανασφάλιστων, που έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση όλων μας.