Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Όπου η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζει από την διγλωσσία ή από την διαρχία της δημοτικής αρχής!!! Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις….

Σας παραθέτουμε παρακάτω την πλήρη επιστολή αγανάκτησης του προεδρείου του συλλόγου και τα συμπεράσματα δικά σας. Πρόεδρε κάνε υπομονή θα ‘ρθουν οι εκλογές…

Σαλαμίνα : 18/05/2012
Για τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ι. ΤΣΑΒΑΡΗ
κατετέθη με αρ. πρωτ. 14603/17/05/2012
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 24 – ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΤΗΛ: 6980 345 028
Α.Μ. 4235





Κοινοποίηση: ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΓΙΑ
Δημοτικούς Συμβούλους
Όλων των παρατάξεων

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Είναι γνωστό το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
Όπως επίσης είναι γνωστοί και οι αγώνες του Συλλόγου μας για την επίλυση του.
Το περίφημο <<αποστραγγιστικό>> για σειρά ετών παραμένει ανεκτέλεστο, με συνέπεια, στην κάθε βροχόπτωση η περιοχή μας να μεταβάλλεται σε όζουσα λασπολίμνη με δραματικές συνέπειες για το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων.
Η αναλγησία των υπευθύνων πολιτικών φορέων του νησιού μας,

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2011)

Περίμενα με αγωνία, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ για να μην δώσω το δικαίωμα να πει ότι τον πιέζω, πίστεψα την υπόσχεσή του ότι θα φέρει  σύντομα το απολογισμό των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ και ότι θα διακρίνεται για την πληρότητά του και για την διαφάνειά του, όμως για μια ακόμη φορά διαψευστήκαμε,  για μια ακόμη φορά ο κ. Τσαβαρής απέδειξε την ασυνέπεια λόγων και έργων που τον διακρίνουν.
Την  4.5.2012 πήραμε την πρόσκληση της 13ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία 13ο θέμα ήταν “Οικονομικός Απολογισμός «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 20011»”, μετά από επτά ολόκληρους  μήνες αξιώθηκε η δημοτική αρχή, να φέρει τον περιβόητο απολογισμό των επταήμερων εκδηλώσεων. Σύμφωνα με την ροή των θεμάτων και την εμπειρία που έχουμε, ήταν αναμενόμενο η συζήτηση του θέματος να διεξαχθεί  μετά τα μεσάνυκτα,  λόγω αυτονόητο του ζωηρού ενδιαφέροντος και για να τo παρακολουθήσουν και οι παρευρισκόμενοι συνδημότες μας, έκανα αίτημα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, να προηγηθεί η συζήτηση άλλων ήσσονος σημασίας θεμάτων,  για να εισπράξω ένα μεγαλόπρεπο  ΟΧΙ, με εισήγηση του αρμοδίου αντιδημάρχου και με σύμφωνη γνώμη του κ. Τσαβαρή, έτσι το θέμα συζητήθηκε περί την πρώτη πρωινή και με την αίθουσα περίπου άδεια.

Έκτακτη Συνεδρίαση (5η) της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας, την 22η Μαϊου έτους 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ              Αιάντειο:   22/5/2012
   ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ                   Αρ.Πρωτ : 14908/56/2012
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
               ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς  
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρθρ.88 Ν.3852/10 σας καλούμε σε Έκτακτη Συνεδρίαση (5η) της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας, την 22η Μαϊου έτους 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ.  στη Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου για τη συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων:

1). Παραχώρηση χώρων αιγιαλού και παραλίας.
2). Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Θεμιστοκλέους στο Νάτο Αιαντείου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΠΟΥΤΣΗΣ

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την 24η MAIOY 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ      Σαλαμίνα 21.5.2012
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ              Αρ.Πρωτ: - 14858-
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ( 14ης Σ/σης)
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67  Ν. 3852/2010 παρ. 5, να σας καλέσω σε Έκτακτη  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την 24η MAIOY  2012,  ημέρα ΠΕΜΠΤΗ  και ώρα 17.00   στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:
1.- Σύναψη προσυμφώνου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και της  ΕΥΔΑΠ  ΑΕ , για την τακτοποίηση των οφειλών του Δήμου και την  ανάληψη της διαχείρισης του Δημοτικού  δικτύου ύδρευσης από αυτήν.
Το κατεπείγον  του θέματος,  συνίσταται  στο γεγονός  ότι πρόσφατα το   το Δ.Σ. της Ε.Υ.Δ.Α.Π.  Α.Ε αποφάσισε  την  σύναψη  προσυμφώνου   Προγραμματικής σύμβασης  με τον Δήμο. Επομένως πρέπει άμεσα  να  ληφθεί αντίστοιχη  απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ