Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δημοτικό Σχολείο Σεληνίων: Έσπασε τη σιωπή ο Μ. Τραυλός

πηγή: Πιτυούσα
Μετά από ένα σύντομο ρεπορτάζ κυρίως στη περιοχή των Σεληνίων για αυτό το θέμα, βρήκαμε το παρακάτω κείμενο – επιστολή μετά από πολύ καιρό από την αποστολή του, το οποίο έχει σταλεί προς όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους όπως είναι ορατό και στην επιστολή (Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Σελήνιων, διευθυντή δημοτικού σχολείου Σεληνίων, ομοσπονδία συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, κ. Τσαβαρή Ιωάννη, κ. Μαγκριώτη Ιωάννη).
Ο κύριος Μ. Τραυλός με σθένος, υπερηφάνεια και άμεσα υπερασπίζεται τις ενέργειες και τις δράσεις που πραγματοποίησε όλα αυτά τα χρόνια για το καλό του τόπου της Σαλαμίνας. Δυνατό στοιχείο είναι ότι δεν φοβάται να επισημοποίηση την επιστολή σε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους όποιοι και αν είναι αυτοί.
Εντύπωση μας κάνει ότι η επιστολή έχει σταλεί από τις 15/10/2012, και ακόμα δεν υπάρχει κάποια σημαντική απάντηση ή ανταπόκριση, τουλάχιστον δεν ήταν εφικτό να τη βρούμε εμείς.
Η παρακάτω λεπτομερέστατη επιστολή δημιουργεί σημαντικές ερωτήσεις και απορίες…
Υπάρχει επίσημη απάντηση στην επιστολή από οποιονδήποτε άμεσα εμπλεκόμενο;
Είναι όλα όπως αναφέρονται παρακάτω; Αν όχι, γιατί δεν υπάρχει απάντηση; Αν ναι, γιατί δεν υπάρχει απάντηση και έργα υλοποίησης;
Υπάρχει κάποιο συμφέρον να μην πραγματοποιηθούν τα έργα με τη μελέτη υπό την εποχή του κ. Μ. Τραυλού.
Άποψη μας είναι ότι είναι αναμφίβολα για το καλό της Σαλαμίνας να υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το καλό του τόπου, για το ιστορικό παρελθόν το παρών και το μέλλον που άμεσα εκφράζεται και είναι αναπόσπαστο κομμάτι η νέα γενιά.
Ευελπιστούμε και ελπίζουμε να χυθεί άμεσα άπλετο φώς στην τόσο σημαντική υπόθεση της καθημερινότητας της Σαλαμίνας.
βλέπε στην κατωτέρω διεύθυνση την επιστολή, σε pdf