Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Μήνυμα Γ. Κουράκου

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή σας, η οποία αποτελεί για εμένα τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνυποψηφίους μου, τους εθελοντές και φίλους που εργάστηκαν άκοπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου γιατί πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου, που αναδεικνύει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» σε δεύτερη πολιτική δύναμη στη Β’ Πειραιά με ποσοστό 12,4%, αποτελεί συνισταμένη κοινής προσπάθειας.
Η ευθύνη που μας αναλογεί, σαν Κοινοβουλευτικό κόμμα, είναι μεγάλη τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η Πατρίδα μας.
Αποτελεί δέσμευση ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια
Ελλάδα Κυρίαρχη και Ανεξάρτητη.
Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε τη χώρα στο δρόμο της Ανάπτυξης, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την προσέλκυση επενδύσεων, να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες προκειμένου να επανασυνθέσουμε την κοινωνική συνοχή.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,
κι όπως έδειξε το εκλογικό αποτέλεσμα γινόμαστε συνεχώς περισσότεροι.
Ο αγώνας συνεχίζεται για εμάς και τις επόμενες γενιές.


Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΆ

Διαδοχικές συναντήσεις θα έχει αύριο - σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Νικήτας Κακλαμάνης, πρώτα με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Υπογραμμίζεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν ο πρώτος που μετά τα εκλογικά αποτελέσματα μίλησε για
την ανάγκη άμεσης επανασύστασης της κεντροδεξιάς με την επιστροφή όλων των στελεχών…

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Υπεγράφη το Σύμφωνο των Δημάρχων στις Βρυξέλλες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Υπεγράφη το Σύμφωνο των Δημάρχων στις Βρυξέλλες
Στο πλαίσιο της σημαντικότερης ίσως πανευρωπαϊκής συνδιάσκεψης για τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, του προγράμματος 20/20 του 2020, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο για θέματα Περιβάλλοντος Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Φουρίκη, μετέβη στις Βρυξέλλες προσκεκλημένος του Επιτρόπου Ενέργειας κ. Γκούντερ Έτινγκερ.
Την Τρίτη 29/11/2011, όπου έγινε το συνέδριο υπεγράφη το Σύμφωνο των Δημάρχων, με την συμμετοχή πλέον των εξακοσίων Δημάρχων από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Βάσει του ανωτέρω προγράμματος, το Σύμφωνο των Δημάρχων προσπαθεί να υλοποιήσει δράσεις που θα οδηγήσουν στη μείωση των ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον και σε ορθολογική ενεργειακή χρήση.
Οι συμμετέχοντες Δήμοι θα τυγχάνουν χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τις δράσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση με πολύ ευνοϊκούς όρους.
Η ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα αποφασίστηκε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Ιανουαρίου 2011, όπου ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής εξουσιοδοτήθηκε, ως νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου Σαλαμίνας, για την υπογραφή του Συμφώνου των Δημάρχων (COVENANT OF MAYORS). 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ