Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο Σοφράς σηκώνει το γάντι που πέταξε ο Τσαβαρής


Κοινός πολιτικός συκοφάντης και πολιτικά υπόλογος στη συνείδηση των Σαλαμινίων είναι πλέον ο κ. Τσαβαρής. Είναι γνωστός άλλωστε ο τρόπος αντίδρασής του, δηλαδή ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Το είδαμε και στο παρελθόν, όταν  τον ξυλοφόρτωσαν  έξω από το γραφείο του, και πάλι είχε αφήσει υπονοούμενα για πολιτικούς του αντιπάλους. Για ό,τι κακό του συμβαίνει, φταίνε οι πολιτικοί του αντίπαλοι.
Καλώς ή κακώς, δίκαια ή άδικα, πώς και γιατί, ποσώς μας ενδιαφέρει, σε μέσο ενημέρωσης της κοινής γνώμης ιδιωτικών συμφερόντων, το όνομα του κ. Τσαβαρή βρέθηκε  σε μια λίστα μετά άλλων επώνυμων  φερόμενων ως ελεγχόμενων  από τον ΣΔΟΕ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτα κι όμως αληθινά !!!


αναδημοσίευση από το Salamis News

Φαίνεται πως εκεί στο δημαρχείο έχουν απολέσει την επαφή με την πραγματικότητα γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται το έγγραφο που στέλνει ο αντιδήμαρχος διοικητικών-οικονομικών υπηρεσιών, αποθήκης διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (να υποθέσω εν γνώσει του δημάρχου) στους πολίτες για την «διασταύρωση» των στοιχείων των τετραγωνικών μέτρων των οικιών τους!

Καλά εκ προοιμίου θεωρεί τους κατοίκους αυτού του νησιού ως αναξιόπιστους και μπαγαπόντηδες και ζητά τα εν λόγω στοιχεία για διασταύρωση; Γιατί τώρα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς όπου η ανεργία χτυπά τις πόρτες του νησιού μας, όπου το ένα χαράτσι μετά το άλλο ξαλαφρώνουν τις τσέπες των ανέργων μας!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινάει η κατασκευή των Χερσαίων έργων της Αίγινας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, σχετικά με δημοσιεύματα του τύπου της Αίγινας για δήθεν εμπλοκή στο έργο της κατασκευής του βορείου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης της Αίγινας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πολιτική μας βούληση για έργα πνοής και σοβαρών παρεμβάσεων στις υποδομές της Αίγινας είναι απολύτως ξεκάθαρη και διατυπωμένη σε όλους τους τόνους. Ουδέποτε υπήρξε ουσιαστική εμπλοκή στο θέμα της κατασκευής των χερσαίων έργων της Αίγινας. Οι όποιες ελλείψεις της μελέτης αντιμετωπίστηκαν άμεσα με συντονισμένες ενέργειες από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και κόντρα σε όλες τις «Κασσάνδρες» το μεγάλο αυτό έργο ξεκινάει.
Η Περιφέρεια Αττικής με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα, συνεχίζει τη δουλειά της προετοιμάζοντας με σοβαρότητα και απόλυτη προσήλωση το έργο της σύνδεσης με υποθαλάσσιο αγωγό, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της ποιοτικής και επαρκούς υδροδότησης της Αίγινας».

Απασχόληση για την προστασία περιβάλλοντος στον Αργοσαρωνικό


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Απασχόληση και προστασία Περιβάλλοντος», στην οποία συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση του σχεδίου «Απασχόληση για την προστασία του περιβάλλοντος στον Αργοσαρωνικό».
σχετικό αναλυτικό δελτίο της Σύμπραξης ΕΔΩ
Το Σχέδιο Δράσης αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση για την περιοχή του Αργοσαρωνικού, η οποία στοχεύει στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου  συστήματος υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους του σχεδίου για την επιτυχημένη ενσωμάτωσή τους στην αγορά εργασίας. Η ενσωμάτωση τους θα

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΝΟΒΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Ανοιχτών Οριζόντων και Προοπτικής» για σκάφη τύπου “optimist” που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με την συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι οκτώ μικροί αθλητές του ΝΟΒΣ συναγωνίστηκαν με άλλους είκοσι αθλητές από τέσσερις Ναυτικούς Ομίλους με τα εξής αποτελέσματα:
Κορίτσια: 1η νίκη με την Αθανασίου Βιολέτα – Χριστίνα
Κορασίδες: 2η νίκη με την Τσοβού Κρυσταλλένια
Παίδες: 3η νίκη με τον  Ζήση Κωνσταντίνο.
Απονομές Επάθλων έκαναν οι Ολυμπιονίκες υδατοσφαίρησης Εύη Μωραϊτίδου και Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου.
Η πολυπληθής αποστολή του ΝΟΒΣ έτυχε ιδιαίτερης φιλοξενίας από τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου (ΝΟΞ)