Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Επιστολή – Απάντηση κας Δημάρχου στο δημοσίευμα της εφημ. Η ΝΙΚΗ



Αγαπητέ κύριε Βλουτή,
Με έκπληξη αλλά δεν το κρύβω και με αγανάκτηση μαζί, άκουσα σήμερα το απόγευμα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας να διαβάζει μεγαλοφώνως ένα απόσπασμα από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΝΙΚΗ (αρ. φύλλου 1331 Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014) όπου αρθρογραφείτε, με το οποίο αποδίδετε σε μένα λόγια που δεν ειπώθηκαν και ούτε ήταν δυνατόν να ειπωθούν στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, σχετικά με την αύξηση των δημοτικών τελών.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΝΑ.Ο.Σ ΓΥΑΛΑΣ : ΤΟ 2014 ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ !



Εξαιρετική χρονιά αποδείχτηκε το 2014 για την αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας κανόε-καγιάκ του Ναυταθλητικού Ομίλου «Αγ. Νικόλαος» Γυάλας (ΑΝΣ) !
Συνολικά το σωματείο κατέκτησε από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2014 οι οποίες ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες, 32 μετάλλια, 16 χρυσά, 5 ασημένια και 11 χάλκινα, με 9 αθλητές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών. Οι αγώνες από του οποίους προήλθαν τα μετάλλια ήταν από όλους όσους συμμετείχε ο όμιλος, δηλαδή: 

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση Δημάρχου στην ανακοίνωση του κ. Τσαβαρή

Ειλικρινά λυπάμαι για τα όσα καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Τσαβαρής στην από 20/11/2014 ανακοίνωση του στον ηλεκτρονικό Τύπο με τίτλο:
Γ.Τσαβαρής: “ Η κυρία Δήμαρχος αντί να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών προτιμά να προστατεύσει τον «πολιτικό της φίλο» κ. Σπύρο Σοφρά”.
Όλα όσα με περισσή αναίδεια καταγγέλλει ο κ. Τσαβαρής είναι ψευδή, αρχής γενομένης από την αναφορά - υπογράμμιση μιάς ανυπόστατης φράσης που μου αποδίδει ότι δήθεν ειπώθηκε από μένα, σε φιλική συζήτηση που είχα στο γραφείο μου με την Βουλευτή της περιφέρειας μας κα Μαρία Γιαννακάκη, χωρίς βέβαια ο ίδιος να ήταν παρών, προφανώς παρασυρόμενος από ειδησεογραφία άγνωστου αρθρογράφου.
Και αυτό είναι το λιγότερο.