Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ... 
«Συγκλονιστικό! Μάνα συνελήφθη γιατί έκλεβε γάλα να ταΐσει τα παιδιά της»
Η 35χρονη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους είπε ότι τα παιδιά της δεν έχουν φάει και δεν ήξερε από την απόγνωσή της τι να κάνει. Ότι βοήθεια ζήτησε δεν της άνοιξαν πόρτες. Και μπρος στο να κινδυνεύσουν τα παιδιά της αποφάσισε να κλέψει ένα μπουκάλι γάλα για να τα βοηθήσει. Το πρωί της Παρασκευής η 35χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα...»


Η είδηση προέρχεται από το ειδησεογραφικό διαδικτυακό τόπο «NEWS IT» και είναι πραγματικά συγκλονιστική κι αυτό γιατί μας φέρνει ακόμα μια φορά μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα που περνά ο λαός μας!
Η ανάλγητη και απάνθρωπη πολιτική που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν οδηγήσει τους Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχιας!
Μια πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά, παρά τα όσα λένε τα ζόμπι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Με δηλωμένη υποτέλεια, με νεκρωμένα αισθήματα για τον τόπο τους και τον λαό τους, συνεχίζουν να προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία με νύχια και με δόντια.
Συνέλαβαν μια μάνα που «έκλεψε» γάλα για τα παιδιά της...Ποιός θα συλλάβει αυτούς που καταλήστεψαν και εξακολουθούν να ληστεύουν ένα ολόκληρο λαό;
Οδηγούν τη μάνα αυτή στον εισαγγελέα! Ποιός εισαγγελέας ευαισθητοποιήθηκε να τιμωρήσει τους πολιτικούς για τα παράνομα χαράτσια που επιβάλλουν στον κόσμο;
Στον πάτο της πυραμίδας μπαίνει και το σούπερ μάρκετ που έπεσε «θύμα» της «κλοπής». Αλήθεια, ποιός είναι ο πραγματικός κλέφτης και ποιός το θύμα; Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, αντί να της γεμίσουν της γυναίκας μια σακούλα με τρόφιμα, προτίμησαν να την οδηγήσουν στα δικαστήρια! Αίσχος και ντροπή!
Η αγανάκτηση έχει αρχίσει να ξεχειλίζει πια! Είμαστε ένα βήμα πριν αρχίσει το πλιάτσικο στα καταστήματα τροφίμων, αν εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που προτείνουν οι άχρηστοι και επικίνδυνοι τοκογλύφοι Γερμανοί! Κατοχή για δεύτερη φορά!!!
Τα «μεγάλα» κόμματα κινδυνολογούν για το τι θα γίνει αν δεν συνεχίσουν να μας κυβερνούν. Θέλετε να ακούσετε πραγματική κινδυνολογία που δεν έχει ίχνος ψεύδους και υπερβολής; Ε, λοιπόν εάν συνεχίσουν να κυβερνούν οι βροντόσαυροι της πολιτικής, τότε είναι μαθηματικά εξακριβωμένο ότι θα οδηγηθούμε σε βίαιες καταστάσεις. Τι θα κάνει ο γονιός που το εισόδημά του δεν φτάνει να πληρώσει τους φόρους υποτέλειας που έχουν επιβάλλει οι νόμιμοι ληστές; Με τι θα ταΐσει την οικογένειά του; Με τι θα περιθάλψει τους ηλικιωμένους γονείς του; Τις απαντήσεις τις ξέρετε όλοι, δεν χρειάζεται να τις γράψουμε...
Έλεος επιτέλους! Βοηθείστε αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν (κακώς απ’ ότι αποδεικνύεται) την τύχη τους. Με τι μούτρα βγαίνετε και την ζητάτε πάλι; Φυσιολογικοί άνθρωποι στη θέση σας θα ντρεπόντουσαν να κυκλοφορήσουν! Εσείς δεν ντρέπεστε, μόνο φοβάστε μη χάσετε τη θέση σας!
Οι εκλογές είναι σε απόσταση αναπνοής. Σας ευχόμαστε να βγουν αληθινοί οι φόβοι σας. Ένας ολόκληρος λαός σας καταριέται, δεν το ακούτε;
Α.Θ.