Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Στολίδι του ΤΑΠ-ΟΤΕ εάλω η υγεία

 
Εν ψυχρώ έγκλημα καθοσιώσεως των αλλοδαπών αλλοθρήσκων μασόνων ανθελλήνων της παράνομης και μη εγκεκριμένης Ελληνικής Βουλής. Ενεργούν ως φερέφωνα των Οβριών οι εγκάθετοι οσφυοκάμπτες του club Bilderberg και σε άλλα Οβρέϊκα παρακλάδια που σκοπό έχουν την στοχοποίηση – φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών και κατ ακολουθία της φιλτάτης πατρίδας των απομεινάντων ακραιφνών Ελλήνων.
Όσοι λίγοι κι αν μείνουμε πάλι θα αναγεννηθούμε, ότι η Ελληνική μαγιά δεν χάνεται. Ο ΕΟΠΥΥ αφού κατήργησε όλα τα ταμεία υγείας κλείνει και νοσοκομεία. Τώρα έβαλε άγριο και βέβηλο χέρι στο κέντρο υγείας από τον ιδρώτα των χιλιάδων υπαλλήλων και συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ. Το στολίδι μας, το καμάρι μας, το θαυμάσιο και προσεγμένο, όπου στεγαζόταν οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΤΑΠ-ΟΤΕ και το διοικητήριο αυτού. Είναι πλέον έρμαιο (εάλω ταμείο) στα βρώμικα ανθελληνικά χέρια του ΕΟΠΥΥ. Το ολόχρυσο «δαχτυλίδι» των ασφαλισμένων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, αυτή η «υγειονομικά ναυαρχίδα» το απάνεμο λιμάνι των ασθενών του ΤΑΠ-ΟΤΕ σκυλεύεται από λυσσασμένα ζώα που είναι σε κατάσταση κτήνους με σκοπό την ολοσχερή διάλυση του κέντρου υγείας του ΤΑΠ-ΟΤΕ.
Τώρα πλέον για να βρεις γιατρό, θα κλείσεις ραντεβού πριν 1-2 μήνες οπότε προλαβαίνεις να φύγεις απ’ τον μάταιο τούτο κόσμο. Δοξάστε τους σφετεριστές της υγείας μας. Δεν μας συμπαθούν γιατί από δω ξεκίνησε ο πολιτισμός, οι επιστήμες και οι τέχνες. Επειδή τα πάντα έχουν την αρχή τους στο Ελληνικό δαιμόνιο. Όλα έχουν ευρεθεί, εφευρεθεί, κατακτηθεί από Έλληνες σοφούς και λόγιους. Όλα τα άστρα έχουν Ελληνικές ονομασίες. Τα φάρμακα ομοίως, παντού τα πάντα στην γη στον αέρα στην θάλασσα υπακούουν και υποκλίνονται στους Έλληνες. Η Ελληνική γλώσσα που ναι η βάση όλων των άλλων γλωσσών. Όλα αυτά και τόσα άλλα έχουν αυξήσει το μίσος υπανθρώπων Οβριών, Γερμανών, Μωαμεθανών κλπ αναξιόπιστων.
Αυξάνοντας κατακόρυφα τον ρατσισμό γιατί όλοι αυτοί νομίζουν πως είναι ο περιούσιος λαός του όποιου Θεού πρεσβεύουν. Γι’ αυτό μισούν θανάσιμα τον περήφανο Ελληνικό λαό ενώ ομοθυμαδόν βάλθηκαν να αφανίσουν το υπέρλαμπρο έμψυχο υλικό την Ελληνική φυλή. Να εξαφανίσουν οτιδήποτε Ελληνικό και αρχαίο. Μέσα τους δεν υπάρχει ψυχή, ζεστασιά, τίποτα καλό, παρά μόνο κακό. Αυτά τα λυσσασμένα σκυλιά κατέλαβαν «εάλω» ανεπιστρεπτί το κτηριακό συγκρότημα υγείας των ασφαλισμένων ΤΑΠ-ΟΤΕ.
Συγκινούνται μόνο με την καταστροφή και ισοπέδωση των πάντων. Αυτοί οι κοινωνοί ως ακοινώνητες μαριονέτες ενεργούν σαν να μην σκέπτονται.
Εμείς τώρα τι κάνουμε; Θα περιμένουμε την αδέκαστη ιστορική κρίση; Για να κρίνει την καθεστηκυία υπάνθρωπη κατάσταση; Που πήγε το «Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες» εμείς θα γίνουμε καλύτεροι. Μάλιστα κύριοι θυμηθείτε τον Κωστή Παλαμά «αυτόν τον λόγο θα σας πως δεν έχω άλλον κανένα, μεθύστε με το αθάνατο κρασί του ‘21».
Αδέλφια ελεύθερα της Ελληνικής φυλής παιδιά απανταχού ευρισκόμενα. Για σηκωθείτε και βγείτε στους δρόμους είναι όλοι γνωστοί και οι 300 και οι συν αυτών. Φορούν τον σκούφο – φέσι των μασόνων. Είναι όλοι σκουλήκια του club Bilderberg και αλλαχού.
Θεόφιλος Αποστόλου
τ. καθηγητής σχολών ΟΤΕ
τ. υποτομεάρχης τεχνικός
εκδότης Σαλαμινιακής Πρωτοπορίας