Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ

Κύριε Τσαβαρή,
Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη λύπη μας (ακριβέστερα τον αποτροπιασμό μας) για τις μεθόδους που μετέρχεσθε στην αντιμετώπιση των πολιτικών σας αντιπάλων!
Ο κ. Αστράκος ανακοινώνει εδώ και μία εβδομάδα, ότι στις 6 Μαρτίου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης, για τους προβληματισμούς και τις θέσεις του για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. [Είναι γνωστό ότι ο κ. Αστράκος, πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας, πρώην βουλευτής Σαλαμίνας, έχει αποχωρήσει από τη συνεργασία σας καταγγέλλοντάς σας επανειλημμένα σε Δημοτικά Συμβούλια].
Μία εβδομάδα μετά, σεις καλείτε τους Δημοτικούς Συμβούλους σε Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και περίπου την ίδια ώρα με τη συνέντευξη Τύπου του κ. Αστράκου. Φυσικά, την πρόσκληση παίρνουν και οι δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του νησιού. Επί πλέον δε, προκειμένου να διασφαλίσετε την παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου, τοποθετείτε, μεταξύ των θεμάτων του συμβουλίου, έβδομο σε σειρά, θέμα σχετικό με τον ΔΕΣΦΑ, που τις προηγούμενες μέρες, έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αντιδράσεις στο νησί.
Στόχος σας: Να μην παραστούν, ή να παραστούν οι λιγότεροι κατά το δυνατόν, δημοσιογράφοι, στη συνέντευξη του κ. Αστράκου. Διότι αν αυτός δεν ήταν ο αντικειμενικός σκοπός σας, θα καθορίζατε το εν λόγω Δημ. Συμβούλιο μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά τη συνέντευξη του κ. Αστράκου*.
Κύριε Tσαβαρή,
Τι φοβάστε, αλήθεια, απ’ όσα θα πεί ο κ. Αστράκος, και καταφεύγετε σε τόσο ποταπές μεθόδους; Ποιες αποκαλύψεις δεν μπορείτε ευθαρσώς να αντιμετωπίσετε; Ποιες μεθοδεύσεις σας; Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να “δουλεύετε” τους Σαλαμίνιους, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες; (Και σ’ αυτό, θα επανέλθουμε σύντομα).
Κύριε Τσαβαρή, ντροπή.
Ντροπή και αίσχος να χρησιμοποιείτε τέτοιες μακιαβελικές μεθόδους στην πολιτική σας.
______________________________________________________
*Κι αν θέλετε να αποδείξετε ότι δεν είχατε τέτοιο σκοπό, ακόμη και τώρα μπορείτε να μεταθέσετε την ημερομηνία διεξαγωγής του Δημ. Συμβουλίου. Εμείς, για το καλό του τόπου, θα αποδεχθούμε ότι πιθανώς δεν ήσασταν ενήμερος…
                                                Από το Γραφείο Τύπου
                                                του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Σοφρά,
                                                Δημ.Συνδυασμός «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»
                                                            Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155000947