Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018


ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΟΗΕ ΠΆΙΑΣ, ΜΗΠΩΣ;

Ο Διονύσιος Σολωμός, βλέποντας το καιόμενο Μεσολόγγι, αναστέναξε, λέγοντας: « Βάστα, κατακαημένο Μεσολόγγι!!!» Στο Facebook, αχ, Ελλάδα μου.
Το θέμα καταρχήν είναι γεωπολιτικό-οικονομικό. Όλοι αυτή η περιοχή είναι γεμάτη από μεταλλεύματα, όπως βωξίτη κ.ά.
Οι Ευρωαμερικανοί μας έστειλαν τον Πρέσβη Τζέφρι Πάιας για ανακατωσούρα. Τάραξε τα νερά στην Ε.Ε. και έβαλε τις βάσεις για ανακαταμερισμό των Βαλκανίων.
Αποφάσισαν: Οι Αλβανοί να πάρουν ένα κομμάτι Ελληνικής γης, ομοίως και οι γυφτοσκοπιανοί· ακολουθούν οι Βούλγαροι, έπονται οι Τουρκομογγόλοι. Αν αυτό προφτάσουν να το πραγματοποιήσουν, τα σύνορα της Ελλάδας θα φθάσουν στη Θεσσαλία(!!!)(κάτι το οποίο είναι βέβαια προαποφασισμένο από 30ετίας) και ανεξάρτητη Κρήτη –νέο κράτος, όπως η Κύπρος.

Ετούτη η φωτιά, με 14 εστίες και 7 εστίες  Κορινθία, στις Βρύσες Χανίων, στην Κόρινθο, είναι καταφανέστατα ξένος δάκτυλος(;;!) Από τους Αμερικανοεβραίους, μέσω Γερμανών, οι οποίοι διακαώς θέλουν να κατακάψουν την Ελλάδα για εκδίκηση(’40 -‘44) και για ορυκτό πλούτο.
Να σας θυμίσω συμφορές·  η Εθνική πυρκαγιά στην Ηλεία γιατί θέλουν οι εχθροί μας να κατασκευάσουν οι άσπονδοι εχθροί μας  δρόμο, από την Κόρινθο ως την Καλαμάτα. Η θανατική πυρκαγιά στην Αττική κατέκαψε 17 οικισμούς.
Τις πταίει;;; Όλες οι κυβερνήσεις από το 1945 και εντεύθεν!!!
Σχεδόν, όλοι οι πρωθυπουργοί, Π. Δημοκρατία, Υπουργοί, βο(υ)λευτές, παρατρεχάμενοι είναι Εβραίοι ή Μασόνοι ή γραμμένοι σε Εβραϊκές λέσχες. Μαριονέτες των Εβραίων μέσω Αμερικανοεβραίων, Αγγλογάλλων, Γερμανών με μπαμπούλα τους Τουρκομογγόλους.
Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί ευθύνονται για τα παράνομα σπίτια σε αυτούς του Δασικούς οικισμούς, συνεπικουρούμενοι από την πολεοδομία, αστυνομία, εφορία, ΙΚΑ. Όλοι αυτοί κάναν τα στραβά μάτια με το αζημίωτο. Με αυτά τα χρήματα, θα μπορούσαν να αγοράσουν 100 τουλάχιστον ελικόπτερα πυρόσβεσης και εξοπλισμένα πυροσβεστικά οχήματα.
Όλα τα γενικά έξοδα αυτής της νεκρικής τραγωδίας και τις κατακαμμένες περιουσίες στην Ηλεία, με καταστροφή της τάξεως των 3,5 δις ευρώ.
Αλλά, επί των ημερών μας, ο «πλούσιος» με τα ελληνικά λεφτά χάρισε 3 ελικόπτερα πυρόσβεσης στους Αλβανούς!! Εν προκειμένω, η μπόμπα έσκασε στα χέρια του Τσίπρα και των υπολοίπων κυβερνώντων συμμοριτοκατσαπλιάδων παλιοτόμαρων που χαίρονται γι’ αυτές τις συμφορές καθώς, και κάτι κεραυνούς μες στο καλοκαίρι, «θεομηνίες», το χαλάζι και νεροποντές.  Όλα προμελετημένα από τις εγκαταστάσεις HAART όπου, οι Εβραίοι κατευθύνουν με συχνότητες στην ιονόσφαιρα, κανονίζοντας πού θα ανοίξουν οι… «καταρράκτες του ουρανού» και να μετατρέψουν σε λίμνες τεράστιες εκτάσεις. Σπίτια και αυτοκίνητα μεταράπηκαν σε βάρκες . όλα, μεθοδικά μελετημένα.
Ναι, αλλά, τι κάνουμε εμείς; Χμ… τίποτα. Γιατί, δεν υπάρχει πρακτικός προγραμματισμός, αλλά ούτε και επί χάρτου.
Το ανάλγητο κράτος που άγεται και φέρεται τήδε  κακήσε από τους άθεους κομμουνιστές, δεν φρόντισε να υπάρχουν δεξαμενές νερού υψομετρικά.  Αυτές οι περιοχές τροφοδοτούντο με νερό από αντλίες. Κάηκαν τα καλώδια, τέρμα το νερό. Ούτε κρουνοί νερού πυρασφαλείας. Η ΔΕΗ έχει εναέρια καλώδια και ξύλινες κολώνες. Κάηκαν…λένε. Λένε πως, θα δουν «φως» από τη ΔΕΗ σε 1(ένα) μήνα. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του!
Αφού, οι οικισμοί μπήκαν στο σχέδιο πόλεως και η εφορία εισέπραξε αρκετά δις για ανταποδοτικά έργα. Οι νόμοι λένε, πως το κράτος οφείλει άμεσα να ενδιαφερθεί  να κατασκευάσει δρόμους, πλατείες, σχολεία, νοσοκομεία, παιδικές χαρές, φως, νερό, τηλέφωνο, αποχέτευση, αγωγούς ομβρίων υδάτων, υπηρεσίες, ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, Πολιτική Προστασία, κρουνούς πυρασφάλισης, Υπηρεσία εκτάκτων αναγκών και άλλα αναγκαία που προκύπτουν επικουρούμενα στα πιο πάνω έργα.
Τσίπρα, μας έκαψες, μας πέθανες και λες πως θα μας θάψεις δημοσία δαπάνη. Πάλι, τα λεφτά, δικά μας είναι αρχικλέφτη και πρύτανη του ψεύδους.
Να ξεκουμπιστείτε! Άιντε στο γερο διάβολο, άθεοι, σαλτιπάγκοι, αλήτες, παλιάτσοι, μαριονέτες.
Στην καταστροφή στην Ηλείας τότε, με 63 νεκρούς, 1.500 σπίτια καμμένα, 6.000 ανθρώπους άστεγους,  ο Τσίπρας είχε ζητήσει το κεφάλι της κυβέρνησης Καραμανλή. Κάηκαν επίσης 269 εκτάρια γης και 60.000 ζώα. Το οικονομικό κόστος της καταστροφής πάνω από 3,5 δις ευρώ.
Τώρα, Τσίπρα και Εβραϊκή κουστωδία άθεων εμείς κατσαπλιάδων τι να ζητήσουμε; Αγχόνες; Να στηθούν αγχόνες λοιπόν, πολλές αγχόνες, αφού πρώτα, ξυλοφορτωθούν και για τις δύο φορές των πλημυρρών στη Δυτική Αττική, τη Νέα Πέραμο, τη Μαγούλα, την Ελευσίνα, με 21 νεκρούς, πνιγμένους· Δισεκατομμυρίων ευρώ(€).
Να φύγετε, να φύγετε, να πάτε αλλού. Δεν αντέχει άλλο η τσέπη μας και κινδυνεύει κάθε λεπτό η ζωή μας. Να φύγετε, να φύγετε.
Χαρίσατε τη Μακεδονία, τη γλώσσα, τα έθιμα. Χαρίσατε ελικόπτερα στους Αλβανούς. Γεμίσατε τα νησιά μας Μωαμεθανούς…λαθρομετανάστες. Φύγετε… έτσι, απλά.
Είστε ανίκανοι να κάνετε έστω και ένα καλό στον τόπο μας. Πρόθυμοι όμως, να μας ξεπουλήσετε… μπιλπαρά. «Ότι, πάρετε, τσάμπα». Ανοίγετε θέματα Τσαμουριάς στην Ήπειρο, αποζημιώσεις περιουσιών. Να φύγετε, αλήτες, άθλιοι.
Κάψιμο μεγάλων καταστημάτων, πτώχευση βιομηχανιών, καταστροφή γεωργίας και αλιείας. Καίγονται τα δάση μας και οι οικισμοί. Απώλειες ανθρώπων. Μνημόνια. Πουλούν ή χαρίζουν γη & ύδωρ. Βιομηχανίες ορυκτού πλούτου. Γενοκτονία του Ελληνισμού. Αυτοκτονίες λόγω χρεών. Ναρκωτικά. Απαγωγές. Ακραίες συνθήκες κατευθυνόμενες από τους Εβραίους. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
«Μπουρίνι» στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στη Θράκη, στο Βόρειο Αιγαίο. Δεν είναι τυχαία φαινόμενα αυτά. Είναι απλά…τηλε-κατευθυνόμενα!! Και ο… Τσίπρας, στη Βοσνία, μες στην τρελή χαρά, να τον βραβεύουν για την Ειρήνη(;;!?) Ποια Ειρήνη; Μήπως, καμιά παλιά του συμφοιτήτρια πήρε πτυχίο στα 50; Γι’ αυτό;
Αλλά, επιστρέφοντας είπε, πως θα μας θάψει τσάμπα. Να φύγετε, να φύγετε, να πάτε αλλού!
Ο Εβραίος Σόρος, με τις ΜΚΟ του, δίνει 400 € σε κάθε μετανάστη Μωαμεθανό(;;!!) Γιατί, δεν βοηθά απλά και άμεσα τους πυρόπληκτους;;;

Θεόφιλος Αποστόλου