Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018


ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Απόγονοι των Θεών του Ολύμπου και των τέκνων των παιδιών αυτών, ονομάζονται οι Έλληνες (Πλάτων, Τίμαιος, 40Β).
Γεννήματα και θρέμματα Θεών, γεμάτοι αρετές, χαρακτηρίζονται οι Έλληνες (Πλάτων, Τίμαιος, 24 D).
Θεοί και άνθρωποι έχουν την ίδια καταγωγή (εννοεί τους Έλληνες): Ησίοδος, Έργα και Ημέρες.

Πίνδαρος, Ωδή, Νεομενίκου.

Είναι φυτά του Ουρανού οι Έλληνες και όχι της Γης. Γιατί, στον Ουρανό βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά (Πλάτων, Τίμαιος, 23 DS).
Ολοφάνερο το ακράτητο μίσος από μία Ελβετίδα στο βιβλίο, Σκυλάνθρωποι, όπου γράφει μεταξύ άλλων πως, είχε ένα φλογερό μίσος κατά των Ελλήνων.
Οι σοφοί μας δάσκαλοι μας δίδαξαν ότι ήδη είχαν ανακαλύψει ή να μην το είχαν τεκμηριώσει ή τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες. 
Αισθάνομαι πνευματική κακοποίηση.
Η γνώση, η σοφία είναι βασισμένες στη σοφία κάποιου Έλληνα. Σε όλα τα βιβλία υπάρχει η Ελληνική παρουσία: Ασκληπιός, Ιπποκράτης, Γαληνός Ορειβάσιος και τόσοι άλλοι.
·         Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει το Βατικανό να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στο πλευρό της Ασίας, στο κατώφλι της Αφρικής. Ο Ελληνισμός τους αφαιρεί σεβασμό και κύρος.
·         Παρ’ όλα αυτά μισώ τους Έλληνες γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους. Τους θαυμάζω και τους σέβομαι. Θα συνεχίσω να μελετώ Πλάτωνα, Σωκράτη, Περικλή όσο ζω, διδάσκοντας τα παιδιά μου τη σοφία, την επιρροή στη ζωή μας και στην ευτυχία(πηγή, www.green.gr)

Αυτή η καθηγήτρια τα είπε όλα σε μία σελίδα. Ο ερασιτέχνης Αρχαιολόγος Γερμανοεβραίος, Σλίμαν ήθελε να αποδείξει πως δεν υπήρξε ποτέ ο Όμηρος και η Ομήρου Ιλιάς. Καταπιάστηκε με τις ανασκαφές στην περιοχή της Τροίας και βρήκε 7 πόλεις, την μία επάνω στην άλλη, μιας και μετά από κάθε πολεμική καταστροφή ανοικοδομήτο ξανά, από την αρχή.
Η Ενριέτα Μερτζ προσπάθησε να αποδείξει πως δεν υπήρχε Ομήρου Οδύσσεια και όμως βρήκε όλα τα μέρη που περιπλανήθηκε ο Θεϊκός Οδυσσέας(που μόνον ο Δίας τον ξεπερνούσε στην ευστροφία). Από την Τροία, Μεσόγειο, Ατλαντικό και έφτασε ως την Αμερική.
Αυτά είναι απειροελάχιστα κατά των Ελλήνων μπροστά στο ακατάσχετο μίσος των Εβραίων που θέλουν ακόμη να ανατινάξουν την Ελλάδα και μαζί να χαθούν οι Έλληνες.
Προσπάθησαν να παραχαράξουν ότι Ελληνικόν. Λένε πως, αυτά είναι παραμύθια, μυθεύματα, μύθοι. Αλλά φευ στην προσπάθειά τους να εκμηδενίσουν ότι Ελληνικό, απέδειξαν την αλήθεια. Δεν υπήρχαν μύθοι αλλά πραγματικότητες. Ο παμέγιστος και θεομίσητος Εβραίος Κίσινγκερ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και πολέμιος μας παρά την ηλικία των 98 του χρόνων. Θα πεθάνει και η Ελλάδα θα ζει προς δόξαν της θεόσταλτης φυλής μας. Χρόνια τώρα απεργάζεται μετά των ομοίων του Εβραίων εχθρών εις ότι Ελληνικόν. Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Σόρος και καμιά ακόμη δεκαριά Εβραίοι μεγιστάνες του πλούτου. Χρόνια προσπαθούν να ανατινάξουν τα Βαλκάνια. Διαίρεσαν τη Γιουγκοσλαβία με τη βοήθεια των Γερμανών. Πραγματοποίησαν δύο Παγκόσμιους Ολοκαυτωματικούς Πολέμους μετά των Γερμανών. Τώρα, ανακατεύουν στην τράπουλα, Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία.
Νομίζω πως, σε αυτές τις σκέψεις των Εβραίων ο θεός γελά. Η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει, έλεγε ο γέρος της Δημοκρατίας και Ήρως της Επανάστασης του 1821, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Τρώνε, τρώνε, τρώνε από εμάς και πάλι μένει μαγιά να αναγεννηθούνε από την τέφρα μας ωσάν τον φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του.
Έχω ξαναγράψει για τα επιτεύγματα των Ελλήνων σε άλλο φύλλο της εφημερίδας μου, Σαλαμινιακή Πρωτοπορία.

Τώρα, θα διαβάσετε για τη γλώσσα, την πρώτη στη γη που από αυτήν παρήχθησαν όλες οι άλλες εκτός της Κινεζικής και της Ιαπωνικής.

Ερρίκος Σλίμαν: Η γοητεία αυτής της γλώσσας θα με απορροφούσε· μίλαγε 18 γλώσσες και μελετούσε τον Όμηρο για 2 χρόνια.
Arthur Mieler: Γλωσσολόγος, υπεστήριξε την ανωτερότητα της Ελληνικής γλώσσας έναντι των άλλων.
Κάρολος Φουριέλ: Η ελληνική έχει ομοιογένεια
Μαριάννα Μακ Ντόναλντ: η γνώση της ελληνικής είναι απαραίτητο θεμέλιο υψηλής και πολιτιστικής καλλιέργειας.
Έλεν Κέλερ:  Αν το βιολί είναι το τελειότερο μουσικό όργανο, τότε η ελληνική γλώσσα είναι το βιολί του ανθρώπινου στοχασμού.
Γκαίτε: Άκουσα στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης, το Ευαγγέλιο σε όλες τις γλώσσες. Η Ελληνική αντήχησε άστρο λαμπρό μες στη νύχτα.
Φρειδερίκος Σαγκρέδο: η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα πρέπει να γίνει δεύτερη γλώσσα όλων των Ευρωπαίων.
Βατρούσκα, γλωσσολόγος:  Όλες οι γλώσσες ως διάλεκτοι είναι μίας και της αυτής γλώσσας της Ελληνικής.
Βολταίρος: Είθε η Ελληνική γλώσσα να γίνει κοινή όλων των λαών!!
Για 2 ψήφους δεν μιλά η Αμερική Ελληνικά. Η Ε.Ε. για έναν ψήφο επίσημη γλώσσα είναι τα αγγλικά.

Geiben Murray: Η Ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη. Οποιαδήποτε σκέψη διατηρούνται με άνεση στην Ελληνική γλώσσα. Η Ελληνική γλώσσα είναι ίδια και πριν 1.200 χρόνια π.Χ. τότε, δεν υπήρχαν και άλλες γλώσσες και οι άνθρωποι ζούσαν σε ομάδες.
Στη Γαλλική γλώσσα η Ελληνική κατέχει το 65%.
Μάλιστα ο τραπεζίτης Ζολώτας, σε διάλεξη στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο μίλησε Γαλλικά χρησιμοποιώντας  μόνον Ελληνικές λέξεις.
Η Αγγλική γλώσσα έχει 150.000 λέξεις Ελληνικές.
Η Γερμανική γλώσσα το 1534 διαμορφώθηκε από τον Μαρτίνο Λούθηρο με κανόνες γραμματικής και συντακτικού της ελληνικής γλώσσας.
Ότι και να κάνουν οι Εβραίοι και οι Ευρωπαίοι εχθροί μας αν ήταν δυνατόν να μας εξαφανιστούν, θα γύριζαν όλοι στις σαπίλες χωρίς τις σοφίες, φιλοσοφίες, επιτεύγματα, γλώσσα των Ελλήνων.

Θεόφιλος Αποστόλου