Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Γιάννης Τσαβαρής "Έφθασε ο κόμπος στο χτένι"


Αγαπητοί συνδημότες,
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και προς χρήση από τον οποιοδήποτε, αποσπάσματα οπτικοακουστικού υλικού, που έφεραν ως πρωταγωνιστές  σε αχαρακτήριστες πράξεις θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες του δήμου μας.
Ως είχα θεσμική υποχρέωση και προκειμένου να διαφυλάξω τον δήμο μας από περαιτέρω διασυρμό, ζήτησα με αίτηση μου στις 20|8|2018 (αριθμ.πρωτ.14770) (βλέπε ΕΔΩ),την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για άμεση συζήτηση του θέματος και λήψη απόφασης προκειμένου να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για διερεύνησή του.
Δυστυχώς όχι μόνο δεν έγινε άμεση σύγκλιση του Δ.Σ αλλά ούτε και στην τακτική συνεδρίαση που έγινε στις 04|9|2018 υπήρχε το υποβληθέν εμπροθέσμως αίτημα μου.

Φυσικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μετά τις πρώτες ημέρες των προβολών του οπτικοακουστικού υλικού και της μη συζητήσεως του θέματος σε συνεδρίαση του Δ.Σ, τεράστια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ευθύνη φέρουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που συνέχιζαν και συνεχίζουν να την στηρίζουν με την ψήφο τους, που ενώ έβλεπαν τον διασυρμό του δήμου στο διαδίκτυο "σφύριζαν αδιάφορα" σαν να μην "έτρεχε τίποτα".
Σήμερα και μετά από τόσες ημέρες αβελτηρίας (περίπου 40 από τότε που υπέβαλα την αίτηση για συζήτηση του θέματος), φθάσαμε να παρακολουθούμε το θέμα στους δέκτες των τηλεοράσεων μας μέσω του πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού SKAI και την τηλεοπτική εκπομπή "ΜΑΖΙ ΣΟΥ" (βλέπε ΕΔΩ), που παρουσιάζει η έγκριτος δημοσιογράφος κ. Τατιάνα Στεφανίδου.
Η σημερινή όμως εξέλιξη έφερε τον "κόμπο στο χτένι" και προκειμένου να σταματήσουμε τον περαιτέρω διασυρμό του τόπου ζητούμε:
1. Την άμεση δημόσια καταγγελία και αποδοκιμασία από την πλευρά της Δημάρχου Σαλαμίνας των πράξεων και πρωτοβουλιών του εξωθεσμικού "συγγενικού" της προσώπου, το οποίο πρωταγωνιστεί στις ενέργειες αυτές.
2. Την άμεση παραίτηση της Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου από το αξίωμά της, για λόγους ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ μετά από όσα είδαμε και ακούσαμε σε πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπή από το "συγγενικό" της πρόσωπο. 
Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας