Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Τσαβαρής! "Άλλη μια θετική εξέλιξη στην πορεία προς την τελική δικαίωση"


Αγαπητοί συνδημότες
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με την δήθεν αμετάκλητη παραπομπή μου για κακούργημα κλπ (που αφορά την γνωστή υπόθεση με τα κινητά τηλέφωνα της WIND), επιθυμώ να σας ενημερώσω τα εξής:
Αναφορικά με το  υπ' αριθμ. 164/2018 δήθεν αμετάκλητο βούλευμα, ο αξιότιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διαπιστώνοντας την βασιμότητα των ισχυρισμών μου, άσκησε ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ αναίρεση κατ' αυτού.
Η ενέργεια αυτή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρόλο που είναι εξαιρετικά σπάνια, αφού δεν επιτρέπεται η άσκηση ένδικων μέσων από οποιοδήποτε διάδικο μέρος, αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ των όσων από την αρχή υποστηρίζω και δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στους γνωστούς λασπολόγους και συκοφάντες που μιλούσαν για αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμετάκλητη παραπομπή μου, όπως ψευδώς διέδιδαν τα γνωστά "παπαγαλάκια" γι' αυτό με στήριγμα την Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, αλλά και με την δύναμη που αντλώ από την αγάπη σας, προχωράμε όλοι μαζί μπροστά!
Είμαι βέβαιος, ότι όπως κερδίσαμε όλες αυτές τις μάχες τα τελευταία χρόνια, έτσι θα πορευτούμε και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που απομένει, όχι μόνο μέχρι τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές.
Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας