Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εκδήλωση προς τιμήν των αστυνομικών


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η 2η κατά σειρά ετήσια απονομή βραβείων σε προσωπικότητες του νησιού μας κι όχι μόνον, για την προσφορά τους στο χώρο τους όπως στον πολιτισμό στην τέχνη στην πολιτική κ.α. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου Σαλαμίνας Δημήτρη Μπόγρη. Η προσέλευση του κόσμου που ήλθε να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, που διοργάνωσε η εφημερίδα “30 ημέρες της Σαλαμίνας” υπό την αιγίδα του πολιτιστικού οργανισμού ΣαλαμίναςIn media resκαι πολλών χορηγών και εθελοντών ήταν αθρόα γι’ άλλη μια φορά και τους ευχαριστούμε όλους.
Έτσι, φέτος βραβεύτηκαν:
  • Η ομάδα ανδρών και γυναικών του τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας με τον διοικητή και υποδιοικητή τους για τις σημαντικές επιτυχίες που είχε το τμήμα τους, κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
  • Ο Ηθοποιός και πρώην Βουλευτής, αλλά και πρώην δημοτικός σύμβουλος Σαλαμίνας, κ. Γιώργος Βασιλείου για την άοκνη προσφορά του στο νησί
  •  Βραβείο απενεμήθη επίσης σ’ ένα γνήσιο λαϊκό τροβαδούρο που τιμά το λαϊκό και νησιώτικο τραγούδι τον Νότη Θαλασσινό,
  • Από τις φετινές βραβεύσεις της εφημερίδας μας δεν θα μπορούσε να λείπει η ψυχή του λαογραφικού μας η κα Μαρία Μπούτση
  • Από τον καλλιτεχνικό χώρο, επιλέχτηκε επίσης τον καλλιτέχνη ηθοποιό κ. Σπύρο Μπιμπίλα για την πολυετή προσφορά του στον χώρο.


  • Τέλος, βραβείο ανδρείας απενεμήθη και στους δυο καταξιωμένους αστυνομικούς, τον Υπαρχιφύλακα κ. Απόστολο Γιαννούλη και τον Αρχιφύλακα κ. Παναγιώτη Μπαρμπαλιά, που με κίνδυνο της ζωής τους απέτρεψαν την ληστεία της Εθνικής Τραπέζης το 2009 αποτέλεσμα του οποίου ήταν να βρεθεί το κορμί τους γαζωμένο με σφαίρες. Την επιμέλεια της συγκεκριμένης βράβευσης την επιμελήθηκε και την ανακοίνωσε η κ. Γουρλίδου Δέσποινα. Αξιοσημείωτο είναι την στιγμή της ανακοίνωσης της παρουσίας τους η υποδοχή ήταν ανάλογη. Όλοι οι καλεσμένοι, ο Δήμαρχος ο Ταξίαρχος ο Διοικητής της Τροχαίας και της Ασφάλειας, πρώην Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, δημοσιογράφοι συνάδελφοι τους…σηκώθηκαν από τις θέσεις τους χειροκροτώντας επίμονα.  Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να τους αποδώσουν «Τιμές», πράγμα που τους άξιζε. Τέτοια παλικάρια τιμούν και τον όρκο που έδωσαν και την στολή που φοράνε. 
Άρα η πολιτεία τους τιμά το ίδιο;;;
Εμείς σαν εφημερίδα τους ευχαριστούμε και ταπεινά, ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ

                               ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ