Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ανοιχτή συνάντηση μελών Πέμπτη 10 Απρίλη στις 7:30μμ

Την   Πέμπτη  10  Απριλίου  στις  7.30  μ.μ.  καλούμε  σε  ανοιχτή  συνάντηση  τα    μέλη     και   τους   φίλους   της  κίνησής  μας   στον  πολυχώρο  <<ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ    ΚΑΙ    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ>>  Π.  Φουρίκη    22  (παράλληλος  ακτής  Καραϊσκάκη  στο  ύψος  των   αγαλμάτων) .
Θέματα   της  συνάντησης :

Όχι στην αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας

Πριν λίγες ημέρες ενημερωθήκαμε πως η Υγειονομική Περιφέρεια με μια προκλητική και παράλογη απόφαση επέβαλε την καθημερινή μετακίνηση Ιατρικού προσωπικού από το Κέντρο Υγείας προς το πολυιατρείο του νέου φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας γνωστού πλέον με την ονομασία ΠΕΔΥ, ώστε να καλυφθεί το κομμάτι της συνταγογράφησης του εν λόγω πολυιατρείου.
Η παροχή υπηρεσιών του πολυιατρείου είναι χρήσιμη και επιβεβλημένη αλλά δεν μπορεί να γίνει σε βάρος της λειτουργίας το Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας .
Όλοι γνωρίζουμε πως το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας  χωρίς να είναι στελεχωμένο πλήρως σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και χωρίς το απαραίτητο υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό, καλείται καθημερινά επί 24ωρου βάσεως όχι μόνο να παρέχει υπηρεσίες Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας,

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Απάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου στους σύγχρονους νενέκους

Την  γενικότερη παρουσία μου στον Δήμο Σαλαμίνας την χαρακτήριζε πάντοτε  η ευθύνη, η εντιμότητα και η ξεκάθαρη σύγκρουση με την διαφθορά και το κατεστημένο. Το ίδιο ισχύει και για την παρουσία μου και τις πράξεις μου στα πλαίσια της προεκλογικής  περιόδου.
Όσον αφορά  την καταγγελία του κύριου Κοτσέλη και όσα αναφέρονται σε αυτή το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι θλίβομαι.  Το επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να αναφερθώ στις επί μέρους ψευδείς και υποβολιμαίες αιτιάσεις του, οι οποίες ………..φωτογραφίζουν τον εντολέα του.
Γνωρίζω καλά το πολιτικό παιχνίδι αλλά αυτό που τελικά δεν γνώριζα και το έμαθα σήμερα είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει  κανείς  για να πετύχει τον σκοπό του. Και ο σκοπός του εν λόγω <<κυρίου>> αποτυπώνεται ξεκάθαρα και διάχυτα στο λιβελογράφημά του.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ώρα μηδέν για το Κέντρο Υγείας

Όλοι μας που ζούμε στη Σαλαμίνα, ακόμα και αυτοί που παραθερίζουν, έχουμε σε κάθε περίπτωση προβλήματος υγείας βοηθηθεί απόλυτα από το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας. Ξέρουμε όλοι πως το ΚΥΣ, ενώ θα έπρεπε να είναι ένας πλήρως αυτόνομος φορέας υγείας, αναβαθμισμένος σε τοπικό νοσοκομείο, στελεχωμένος με προσωπικό και εξοπλισμένος άρτια, λειτουργεί σήμερα σε μία κατάσταση υποστελέχωσης και το προσωπικό δίνει κάτι παραπάνω από τον καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση των πολιτών του νησιού μας.