Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου στην Σαλαμίνα

Σύντομα ο Τύμβος στην περιοχή Κολώνες στο νότιο άκρο της Σαλαμίνας, θα είναι ο πρώτος επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος της νήσου. Για την υλοποίηση αυτής της απόφασης δεσμεύτηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος όσο και οι επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στην Σαλαμίνα.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων  Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων. Κατά τη συνάντηση, ο Σύλλογος εξέθεσε τα προβλήματά των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη, όπως είναι η πληρωμή των φαρμάκων τους που είναι δυσβάστακτη, καθώς επίσης παρουσίασε τις δράσεις και το έργο του σχετικά με την εκστρατεία ενημέρωσης που έχει αναλάβει.

Συνάντηση της βουλευτού Β’ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη με τη Δήμαρχο Σαλαμίνας

Στο πλαίσιο επαφών της με τους νέους Δημάρχους της Β’ Πειραιά, η βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη συναντήθηκε με τη νέα δήμαρχο Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μοναδικός νησιωτικός Δήμος της περιφέρειας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα οξύτατα οικονομικά προβλήματα του δήμου εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών. Όπως ανέφερε η Δήμαρχος, μεγάλο μέρος από αυτά έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα, με πληθώρα δικαστικών αποφάσεων, τα οποία αν δεν εξοφληθούν άμεσα, κινδυνεύουν όλες οι λειτουργίες του δήμου, με πρώτη την μισθοδοσία των υπαλλήλων. Υπογράμμισε επίσης ότι ο Δήμος δεν μπορεί να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετάσχει σε διαδικασίες προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση Γιάννη Τσαβαρή σε δημοσίευμα σχετικά με την διενέργεια Διαχειριστικού Ελέγχου στον Δήμο Σαλαμίνας

Σε συνέχεια της ανυπόγραφης ανάρτησης  στο blog SALAMINA PRESS με τίτλο «Αποφασίστηκε ο Διαχειριστικός έλεγχος για τα έτη 2010-2014. Η επιχείρηση καθαρά χέρια ξεκίνησε», θέλω να σας ενημερώσω τα εξής:
1ον: στην συνέντευξη Τύπου που δώσαμε στις 7/11/2014 μετά την σχετική απόφαση που λήφθηκε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/10/2014 για διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο Σαλαμίνας, είχα την ευκαιρία να ενημερώσω διεξοδικά και με στοιχεία τους  Εκπροσώπους Τύπου του Νησιού μας γύρω από τις θέσεις μας, οι οποίες καταρρίπτουν στο σύνολο τους τα οικονομικοπολιτικά βεγγαλικά της κυρίας Δημάρχου, για τα θέματα που και σεις παρουσιάζετε.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 27η (Ειδικής Συνεδρίασης) 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 14:00

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου  67 παρ. 1   του Ν. 3852/2010. και 159 παρ. 1 του Ν. 3463/2006  να σας καλέσω σε Τακτική - Ειδική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014 ημέρα   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ      και ώρα  14:00  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ,για συζήτηση και λήψη απόφασης  στο κατωτέρω θέμα:
-      Ψήφιση  Προϋπολογισμού, οικ.  έτους  2015.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, Δήμαρχος Σαλαμίνας, σφράγιση του μηχανολογικού εξοπλισμού του λατομείου ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ στη Γούβα-Μπατσί.

Στις 10.11.2014 3μελής επιτροπή υπαλλήλων της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Νήσων της Περιφέρειας Αττικής με συνοδεία Αστυνομικού προέβει εκ νέου στη σφράγιση του μηχανολογικού εξοπλισμού του λατομείου ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ στη Γούβα-Μπατσί.
Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική σφράγιση είχε επιβληθεί το Μάρτιο 2013 αλλά ο επιχειρηματίας με δικονομικούς χειρισμούς είχε πετύχει τη προσωρινή αποσφράγιση η οποία και διατηρήθηκε έκτοτε, προφανώς από αμέλεια των αρμόδιων υπηρεσιών.