Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ρούλα Νάννου Το ξεπούλημα του Δημοτικού δικτύου ύδρευσης

 
« Εάν σήμερα ψηφίσετε τη σύμβαση, τότε κύριε Δήμαρχε θα χαρακτηριστείτε ως ο άνθρωπος που  ξεπούλησε το Δήμο ».
Με την βαρυσήμαντη αυτή φράση έκλεισε την ομιλία του ο Αντιδήμαρχος Έργων και αναπληρωτής Δημάρχου κ.Βαγγέλης Αστράκος στην δραματική συνεδρίαση του ΔΣ στις 29/7 όπου για 7 ολόκληρες ώρες προσπαθούσαμε να ανατρέψουμε την ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου να υπογράψει την αποικιοκρατικού τύπου σύμβαση της ΕΥΔΑΠ για 20ετή παραχώρηση χρήσης, διαχείρισης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης ολόκληρου του Δημοτικού δικτύου ύδρευσης του νησιού, άνευ ανταλλάγματος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρ. Πρόεδρος του ΔΣ κ.Νίκος Κόγιας καθώς και σύσσωμη η αντιπολίτευση, εκτός μιας εξαίρεσης αυτή του κ. Χατζηνικολάου που έδωσε την οριακή ψήφο για να περάσει η σύμβαση.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Οι επικίνδυνοι ακροβατισμοί του δημάρχου κ Τσαβαρή βάζουν σε περιπέτεια τον τόπο

Μετά τα προχθεσινά δραματικά γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 29/7/2013, έρχεται ο ίδιος ο συνδυασμός του δημάρχου κ Τσαβαρή, να μας δικαιώσει για την μέχρι τούδε αντίσταση μας στις πράξεις και στις παραλήψεις του, που οδηγεί τον τόπο με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή, υποθηκεύοντας το μέλλον του νησιού για τα επόμενα 20 χρόνια. Φαίνεται πως η περίφημη φράση του Λουδοβίκου ΙΔ΄ της Γαλλίας, όταν στέφθηκε βασιλιάς  το 1654  "Το κράτος, είμαι εγώ" (L' État, c'est moi), βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο νησί μας και στην εγωπαθή προσωπικότητα του δημάρχου μας, ο οποίος το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να «βολευτεί» τώρα αυτός, κι ας υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών και εγγονών μας για τα επόμενα 50 χρόνια.
Ο δήμαρχος που δεν τήρησε καμία προεκλογική υπόσχεσή του γραπτή ή προφορική. Ο δήμαρχος που έβλεπε τις δημόσιες υπηρεσίες, να φεύγουν