Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση, των ενωμένων bloggers Σαλαμίνας για την Σαλαμίνα του αύριο



http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=zbp6115eysf3opu327611

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ κύριε Τσαβαρή. Είσαστε υπεύθυνος για την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας

 
Στα πλαίσια των επαφών μου με Κρατικούς φορείς για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως τοπική κοινωνία, επισκέφθηκα πρόσφατα και την Κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ.
    Στην πιεστική πρόταση μου να επανεξετάσει η Διοίκηση του ΙΚΑ το θέμα της απομάκρυνσης του τοπικού Υποκαταστήματος και να αποδεχθεί μία λύση τύπου Κ.Ε.Φ. για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και εργοδοτών, ώστε να μην ξοδεύεται και ταλαιπωρείται ένας ολόκληρος κόσμος πηγαινοερχόμενος στο Πέραμα, έμεινα άφωνη όταν αντί απαντήσεως μου δείξανε το παραπάνω έγγραφο που είχαν στείλει στο Δήμο ένα χρόνο τώρα,

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης: Έξι νέα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής,  με την ψήφιση της αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού, αποφασίστηκε η χρηματοδότηση δύο νέων έργων οδοποιίας στα Αντικύθηρα και τα Μέθανα από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ εγκρίθηκαν, η σύναψη και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης για το υδρευτικό έργο στα Κύθηρα και οι προγραμματικές συμβάσεις για την ανάπλαση της παραλίας της Πούντας στον Πόρο, της παρέμβασης στο αρδευτικό δίκτυο Λεμονοδάσους Πόρου και στο αρδευτικό δίκτυο Καρατζά Τροιζηνίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής έργα:

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΒΑΦΗ

Μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Σαλαμίνα του αύριο

Από Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 18:00 μέχρι την Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 18:00, οι «Ενωμένοι Σαλαμίνιοι Bloggers», θα σηκώσουν μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση για τις «αυτοδιοικητικές εκλογές» 2014.
Η δημοσκόπηση δεν θα δώσει μόνο απαντήσεις για το ποιόν δήμαρχο καλούμαστε να εκλέξουμε για την επόμενη πενταετία αλλά και τι είναι αυτά που τελικά ζητάμε, ποια είναι τα θέλω μας και ποια αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να τον χαρακτηρίζουν.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Υποβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας

Όπως κάποιοι πιθανόν να μάθατε και ίσως και να χαρήκατε, ανοίγουν τα πολυιατρεία Π.Ε.Δ.Υ πρώην Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (και) στην Σαλαμίνα.
Αυτό που ίσως δεν μάθατε είναι, ότι λόγω των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό ο υπουργός μας της υγείας  έδωσε διαταγή στις Υγειονομικές περιφέρειες  να αποσπάσουν γιατρούς από τα κατά τόπους Κέντρα Υγείας προς το νέο φορέα με σκοπό να λειτουργήσει έστω και στοιχειωδώς.

Κίνηση Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΣΥΓΝΩΜΗ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ……

ΣΥΓΝΩΜΗ   κ.   ΔΗΜΑΡΧΕ……
.....Παρερμηνεύσαμε ότι το έκτακτο Δ.Σ δεν ήταν στις 20/03/2014 αλλά στις 19/03/2014. Απλά δεν είχαμε πρόσκληση άρα δεν το ξέραμε.
Συγνώμη κ. Δήμαρχε, παρερμηνεύσαμε ότι δεν καταλάβατε, ότι στις 04/03/14 βγήκε ορθή επανάληψη της απόφασης του Δ.Σ. που έγινε στις 28/02/14, με θέμα την «αίτηση θεραπείας της εταιρείας ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.», και δεν ελήφθη απόφαση λόγω του ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία (!!!).

Δήλωση Σπύρου ΣΟΦΡΑ. για 25η Μαρτίου

25 Μαρτίου 1821:
Η τιμή του να είσαι  Έλληνας!
Σήμερα είναι μια ημέρα μνήμης πολύ διαφορετική από τις άλλες. Δεν πρόκειται για μια απλή ανάμνηση κάποιου πολεμικού γεγονότος, σχετικά κοντινού ή του απώτατου βάθους της ελληνικής Ιστορίας, αλλά για την απόδειξη, ότι αυτός ο λαός «ανθεί και φέρει  κι άλλο». Είναι η μνήμη της Εθνεγερσίας του 1821. Και είναι η μέρα σήμερα, της απότισης φόρου τιμής στους προγόνους μας αυτούς, που κατόρθωσαν το αδιανόητο: Με τις ελάχιστες υλικές, αλλά τεράστιες ψυχικές τους δυνάμεις, αντιμετώπισαν ενωμένοι ολόκληρη αυτοκρατορία και  έδωσαν τη λευτεριά στην Ελλάδα.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Φαιδρότητα…

Αυτό που πραγματικά θα μας λείψει από τη σημερινή δημοτική αρχή μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα απαλλάξουν τον τόπο μας από την παρουσία της, είναι το μέχρι δακρύων γέλιο που προκαλούν οι προσπάθειές της για να παρουσιαστεί το άσπρο μαύρο.
Στο προτελευταίο δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής με τίτλο «Μετά Χριστόν προφήτες», ο κ. Τσαβαρής προσπαθεί, όπως κάθε φορά, να ξεπεράσει τον εαυτό του. Κατηγόρησε μεταξύ άλλων και εμάς για «όψιμο ενδιαφέρον» για το περιβἀλλον