Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Συνωμοσία σιωπής για το αφορολόγητο των βουλευτών



Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το μέγα σκάνδαλο των "αφορολόγητων εθνοπατέρων" που αποκάλυψε η Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή, θάφτηκε από κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Μία απόλυτη συνωμοσία σιωπής έχει επιβληθεί στην Πατρίδα μας από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Τρέμουν να μη μάθει ο ελληνικός λαός την Αλήθεια. Την Αλήθεια που μόνο η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει μέσα στο άντρο της κλεψιάς και της απάτης.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος φέρνει στο φως νέα στοιχεία για το σκάνδαλο: Με βάση το εκκαθαριστικό βουλευτή μας που δημοσιεύουμε, από τα 47.307,59 ευρώ της αποζημίωσης τα 31.164,54 ευρώ δε φορολογούνται καθόλου! Με απλά λόγια το 66% των χρημάτων που εισπράττουν οι εθνοπατέρες, είναι αφορολόγητο!!!

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αφορολόγητοι οι βουλευτές! - ΒΙΝΤΕΟ και ντοκουμέντα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αφορολόγητοι οι βουλευτές! - ΒΙΝΤΕΟ και ντοκουμέντα
ΣΧΕΤΙΚΟ BINTEO ΕΔΩ
Αποκαλύπτουμε το σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του
Ένα ακόμη σκάνδαλο του πολιτικού κατεστημένου έφερε σήμερα στο φως η Χρυσή Αυγή. Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, οι ίδιοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τους προδοτικούς και ανθελληνικούς νόμους παραμένουν αφορολόγητοι. Με στοιχεία από το taxisnet.gr ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απέδειξε στην ομιλία ότι:
  • Ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ (βλέπε το σχετικό Ε.1 ΕΔΩ)
  • Ένας βουλευτής με ίδιο εισόδημα πληρώνει φόρο μόνο 2 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή απολύτως τίποτα! (βλέπε το σχετικό Ε.1 ΕΔΩ)
Ιδού και τα σχετικά ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.Σ.


Με πλώρη, για την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ το 2016, τρεις αθλητές του Ν.Α.Ο.Σ., κωπηλατούν και διακρίνονται σε Διεθνείς Διοργανώσεις.
Στους ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2013, που πραγματοποιήθηκαν στην λίμνη Σεϊχάν, στην Μερσίνη της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, από τις 19 έως τις 30 Ιουνίου 2013, ο Ολυμπιονίκης Σαλαμίνιος αθλητής ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, μαζί με τον ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΑΡΟ, αθλητή του Ε.Ν.Ο.Α., αφού τερμάτισαν πρώτοι στον τελικό της κούρσας των Διπλών Σκιφ Ε.Β., κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και ύψωσαν την Ελληνική σημαία στον ιστό του νικητή.
Για την νίκη αυτή δήλωσαν :
O Ομοσπονδιακός Προπονητής, «Ο Λευτέρης και ο Σπύρος έκαναν μια πολύ καλή κούρσα και κέρδισαν σχετικά εύκολα όχι μόνο τους μόνιμους αντιπάλους μας σε αυτό το αγώνισμα τους Ιταλούς αλλά και το Τουρκικό πλήρωμα στο οποίο οι γείτονες μας έβαλαν τους καλύτερους τους αθλητές. Βγήκαν μπροστά από την εκκίνηση και κέρδισαν χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα.».