Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Εκδήλωση υποστήριξης του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων»

Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και ο Δήμος Αίγινας, σε συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής, οργάνωσαν χθες Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του ΟΛΠ, εκδήλωση υποστήριξης του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων (ΕΚΠΑΖ), με την ευκαιρία του εορτασμού 20 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του. Ως γνωστόν το ΕΚΠΑΖ λειτουργεί με επιτυχία στην Αίγινα, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Αττικής, επιτελώντας εξαιρετικό έργο στον τομέα της περίθαλψης και προστασίας αγρίων ζώων και πουλιών από όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Παρουσίαση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων»


Στο πλαίσιο της προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Τουριστικής προβολής των Νησιών, από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη και τα στελέχη της διαφημιστικής εταιρείας που δημιούργησε την καμπάνια.

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων (Ακτή Ποσειδώνος 14-16, 6ος όροφος), παρουσία των δημάρχων, των εκπροσώπων των φορέων τουριστικής ανάπτυξης και των εκπροσώπων του Τύπου.

PERIVOS, δενδροφύτευση στην Παραλία Αιαντείου Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 10.00 το πρωί

Έχουμε τη χαρά να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας στα πλαίσια της προσπάθειας του για την ενίσχυση του περιαστικού πρασίνου θα προβεί σε δενδροφύτευση καταλλήλων για την περιοχή δενδρυλλίων στην Παραλία Αιαντείου.
Για το σκοπό αυτό, εθελοντές καθώς και διάφοροι φορείς και οργανώσεις θα συναντηθούμε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 10.00 το πρωί έξω από το Super Market Lidl, έχοντας μαζί μας σκαπτικά εργαλεία (κυρίως τσάπες), κέφι και ζωντάνια!
Θεωρούμε ότι η δενδροφύτευση στη συγκεκριμένη περιοχή θα αναβαθμίσει αισθητικά την παραλία στην οποία συχνάζει πολύς κόσμος όλο το καλοκαίρι.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας,
Ομορφαίνουμε το νησί μας!
Perivos (www.perivos.gr)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

12 Φεβρουαρίου 2013

Ενόψει της απομάκρυνσης των διοικητικών υπηρεσιών από το νησί μας (Δ.O.Y, ΙΚΑ, ΝΑΤ κτλ.), σας καλούμε  στην  κινητοποίηση που θα γίνει την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ., στον σταθμό ταξί στα Παλούκια Σαλαμίνας.

Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας