Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Τη κ. Λαιμού Χρυσάνθη στο Λονδίνο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε στις 29 - 6 - 2011 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, αποδεχόμενος την πρόσκληση της κ. Λαιμού Χρυσάνθης, στο Λονδίνο. Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν οι πολύτιμες επαφές με παράγοντες που θα προωθήσουν και θα αναδείξουν την Ιστορική κληρονομιά του Νησιού.
 Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής μίλησε στο St James Palace. Στον λόγο του έκανε μια ιστορική αναδρομή επισημαίνοντας ότι το Ελληνικό πνεύμα βρίσκει τις ανθρώπινες αξίες και την δημοκρατία που συνυπάρχει με αυτές στο πολιτισμό και στη παράδοση.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Ένας από τους σημαντικούς σταθμούς της Ιστορίας σε έναν αμυντικό πόλεμο εναντίων των Περσών. Μια καθοριστική μάχη για τον Ελληνικό και όχι μόνο πολιτισμό για την ελευθερία και την Δημοκρατία της Ελλάδος και μια από τις σπουδαιότερες ναυτικές συγκρούσεις στην ιστορία.
Με την συμπαράσταση και την συμμετοχή της η κ. Λαιμού συμβάλλει προκειμένου να εορτάσει με κάθε λαμπρότητα το Ιστορικό γεγονός της «ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» στις 29η Σεπτεμβρίου το νησί μας και η Ελλάδα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

«Καδοπλυντήριο» απέκτησε ο Δήμος Σαλαμίνας για την απολύμανση των κάδων απορριμάτων

Ο Δήμος Σαλαμίνας  στην προσπάθειά να αποδώσει τα μέγιστα στον τομέα της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο που οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες στον καθαρισμό και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων. Ένταξε στο στόλο καθαρισμού το «καδοπλυντήριο» ( ΜΕ 95202 χωρητικότητας 4 Μ 3 νερού).
Μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή παραδόθηκε το όχημα πλυντήριο σε άριστη κατάσταση προκειμένου να εξυπηρετήσει την καθαριότητα των πολιτών τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση

Θεατρικό εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Σαλαμίνας

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Σαλαμίνας παρουσιάζει τις θεατρικές παραστάσεις:  « Αυτός και το παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη και το  «Γύρισα σπίτι;» του Ντάριο Φο Φράνκα Ραμέ. στις 31 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 8.30 μ.μ στο Ευριπίδειο Θέατρο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Αγγουράκη Καίτη
Σκηνογραφία: Μπουφής Νίκος
Φωτισμοί ηχοληψία: Λάππας  Παύλος
Χορογραφίες: Μπεγνή Μεϊμάρογλου Ρούλα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γραμμός Πάρης, Καρούση Δέσποινα, Μουγκογιάννη Αργυρώ, Στεργιάνα Γιαφεντή, Ζερβού Γιάννα.
Ακούγονται οι: Καλογιάννης Λευτέρης,  Μαρία Ασημακοπούλου, Γιαφέντη Στεργιάννα.
    
 Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Νεκρός μόνιμος του Πολεμικού Ναυτικού σε ΙΧ στην φανερωμένη

Ενας 27χρονος ο οποίος υπηρετούσε ως επαγγελματίας οπλίτης 7ετούς υποχρέωσης στο Πολεμικό Ναυτικό, βρέθηκε νεκρός λίγο πριν από τη μία χθές το μεσήμερι, στο δάσος παραλίας της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Μαζί του ήταν και μία νεαρή, την οποία άρπαξαν οι δράστες και εξαφανίστηκαν Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών του φόνου επαγγελματία οπλίτη 7ετούς υποχρέωσης του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος σημειώθηκε στη Σαλαμίνα.
Το θύμα, ηλικίας 27 χρόνων, βρέθηκε χθές το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Δάσος παραλίας της Φανερωμένη και έφερε δύο τραύματα από πιστόλι, στο στήθος και στο κεφάλι.
Ο νεαρός διέμενε στο νησί και όπως έγινε γνωστό, την ώρα του φόνου μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και μία γυναίκα, η οποία έως χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί για να καταθέσει.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κάποια από τα ρούχα της γυναίκας, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι δολοφόνοι την άρπαξαν με τη βία μετά τον φόνο και δεν την άφησαν ούτε καν να ντυθεί.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σαλαμίνας, Γιάννη Τζαβαρή, η εγκληματικότητα στο νησί έχει χτυπήσει "κόκκινο" και η αστυνομία και το λιμενικό δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν, λόγω έλλειψης προσωπικού και τεχνικών μέσων.
"Η αστυνομία έχει τέσσερα περιπολικά τα τρία από τα οποία δεν μπορούν λόγω βλαβών να κινηθούν, ενώ το λιμενικό δεν διαθέτει ούτε φουσκωτό σκάφος", ανέφερε ο κ. Τζαβαρής

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ …ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ


Η λάσπη χτυπά στο τζάμι και γυρίζει σε αυτούς που την στείλανε. Η λέξη εθελοντής σημαίνει ότι προσφέρεις οποιανδήποτε εργασία χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα. Εάν οι εθελοντές πήγαν στην εργασία  με πρόσχημα τον εθελοντισμό με αμφότερο σκοπό την πρόσληψή τους στον Δήμο είναι λάθος. Όσοι έκαναν αίτηση και πληρούσαν τις προϋποθέσεις, μόρια ( ανεργία, προϋπηρεσία, παιδιά, πτυχία),Βάσει μορίων προσλαμβάνονται. Δεν είναι ο Δήμος το μαγαζί του κ. Δημάρχου ή του Αντιδημάρχου για να προσλαμβάνουν όποιους θέλουν όσο και να το επιθυμούν.


            ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Για άλλη μια φορά οι γνωστοί λασπολόγοι - συκοφάντες προσπαθούν με υποβολιμαία και κατευθυνόμενα κείμενα να αποτυπώσουν την αρρωστημένη φαντασία τους.
Αυτή την φορά παρουσίασαν ως δήθεν δαρμένο από αγανακτισμένους εθελοντές τον Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Γι άλλη μια φορά τους λέμε ότι οι ηλεκτρονικοί κουκουλοφόροι δεν μπορούν και δεν θα σταματήσουν την πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής η οποία αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα θα προχωρήσει στο έργο της.