Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Μετά από την λίγο αργοπορημένη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας αισθάνομαι την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλων Νήσων και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ανακηρύσσοντας με μάλιστα ΠΡΩΤΟ σε σταυρούς στον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου. Θέλω δε να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου και ιδίως τον Γιώργο Κουμουτσάκο για την τιμή, που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.
 Θέλω τέλος να απευθυνθώ σε όλους τους κατοίκους της αντιπεριφέρειας μου και να τους διαβεβαιώσω, ότι αν και δεν εκλέχτηκα περιφερειακός σύμβουλος νήσων (ο συνδυασμός μου από ότι φαίνεται δεν εκλέγει έδρα στα νησιά) θα είμαι δίπλα τους και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας μας στην αντιπεριφέρεια Νήσων, την πιο όμορφη άλλωστε αντιπεριφέρεια της Αττικής!
Σαλαμίνα 17/6/2014,
Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Κριτσίκης

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ρούλα Νάννου, τα προβλήματα δεν περιμένουν.....! Άρχισε την δουλειά πριν ακόμα παραλάβει τον Δήμο!

Αναδημοσίευση από: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
Ακόμα δεν παρέλαβε και οι επαφές της με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες είναι πλέον καθημερινές. Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν επιστρέφθηκε προχθές (13/06) συνοδευόμενη από την κα Ειρήνη Μπινιάρη και τον κ Φωτεινό Μπλατσούκα τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής κ Μανώλη Αγγελάκα με τον οποίο είχαν μια πρώτη επαφή και ενημέρωση στα τρέχοντα προβλήματα του νησιού μας. 
Στην συνέχεια επισκέφτηκε εθιμοτυπικά και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος με τον οποίο σε κλίμα εγκάρδιο αντάλλαξαν απόψεις και έθεσε τους προβληματισμούς της για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο νησί μας οι επαγγελματοβιοτέχνες και ιδιαίτερα οι ντόπιοι έμποροι και παραγωγοί των λαϊκών αγορών.
Οι επαφές της νέας Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου θα συνεχιστούν σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης στην προσπάθεια της να βρει λύσεις στα καυτά προβλήματα του τόπου, ας της ευχηθούμε λοιπόν καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ την Παρασκευή 20/06/2014 στις 21:00

Οι εκδόσεις Καστανιώτη και η Κινηματογραφική Λέσχη Σαλαμίνας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Παύλου Καγιού "Μην με αφήσεις να  χαθώ" την Παρασκευή 20/06/2014 στις 21:00 στην πλατεία Αλωνίων. (Αγίου Δημήτριου 63 Σαλαμίνα).
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για της ακαδημίες του συλλόγου μας μιας και τα τμήματα κατέκτησαν 2 δεύτερες θέσεις σε τουρνουά που συμμετείχαν.