Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Επιτυχής διακομιδή ασθενούς μαθητή από την Αίγινα

Απολύτως επιτυχής ήταν η διακομιδή 16χρονου μαθητή από την Αίγινα, σήμερα τα χαράματα, μετά από συνεργασία και συντονισμένες ενέργειες όλων των αρμοδίων υπηρεσιών.
Μετά από επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υπήρξε άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και ο 16χρονος μαθητής μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται έχοντας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας σας εύχεται Χρόνια Πολλά


Οι “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, διοργανώνουν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00, ανοιχτό σεμινάριο με θέμα “Αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα του 2014”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σαλαμίνα, 22/12/2013
Οι “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, θέλοντας να συμβάλουν στην καταπολέμηση της κοινωνικής μάστιγας της ανεργίας, διοργανώνουν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00, ανοιχτό σεμινάριο με θέμα “Αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα του 2014.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η κ. Σταυρούλα Δριβάκου, επαγγελματικός σύμβουλος, και θα γίνει στην αίθουσα “Πολιτιστικό Κύτταρο” του Συλλόγου Φίλων & Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη, στην Λεωφόρο Αιαντείου και Ειρήνης 1 (10η στάση).
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα συζητηθούν αναλυτικά όλα όσα είναι απαραίτητα στην σημερινή, εξαιρετικά δύσκολη, εποχή, ώστε η αναζήτηση εργασίας να γίνεται ευκολότερα.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ρούλα Νάννου. Όχι άλλα λύματα στην Ψυτάλλεια!

 
Όπως είναι γνωστό, η Ευρωπαϊκή Ένωση με την Οδηγία 91/271/ΕΚ υποχρέωσε όλα τα κράτη μέλη να κατασκευάσουν δίκτυα αποχέτευσης αστικών λυμάτων, σε όλους τους οικισμούς άνω των 2.000 κατοίκων, η κατασκευή των οποίων θα βάρυνε κατά 75% την Ε.Ε. και κατά 25% το κράτος.
Η χώρα μας όμως λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούσε να καλύψει το ποσοστό της, με συνέπεια να μη μπορεί να εφαρμοστεί η Οδηγία.
Το 2010 η Ε.Ε., ειδικά για την Ελλάδα, δέχτηκε να καλύψει το 95% του κόστους και πίεσε τη χώρα μας να εφαρμόσει χωρίς καθυστέρηση την Οδηγία.
    Η κλιμακούμενη απειλή της Ε.Ε. για τα επικείμενα πρόστιμα ανάγκασε την Κυβέρνηση να εντάξει άρον άρον όλους ανεξαιρέτως τους οικισμούς της Ελλάδας στο πρόγραμμα κατασκευής έργων αποχέτευσης, όπως έγινε και με τους οικισμούς Αμπελακίων, Σεληνίων και Αιαντείου.