Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Γιάννης Τσαβαρής: "κ. Νάννου τα πετρέλαια είναι χρυσός"


Στην προσπάθειά της η κ. Νάννου να  δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την "βιομηχανία" απευθείας αναθέσεων που έχει εφαρμόσει και αφού παραβλέψω το ήθος και το ύφος της απάντησής της, θέλω να επισημάνω ότι η προσπάθειά της αυτή, δυστυχώς την οδηγεί στην περαιτέρω έκθεσή της τόσο στα μάτια των δημοτών όσο και της δικαιοσύνης.
Ξεκινάω λοιπόν την απάντησή μου στα όσα συκοφαντικά  αναφέρει χωρίς φυσικά να παρουσιάζει ,γι' αυτά με τα οποία νομίζει ότι με κατηγορεί, κανένα στοιχείο.
Όσο αφορά τις απευθείας αναθέσεις την ερωτώ:
α) κ. Νάννου το πρόβλημά σας είναι αν π.χ. "η τοποθέτηση ιστών οδοφωτισμού", "συντήρηση ηλεκτρολογικών παροχών πινάκων και κιβωτίων", "επισκευή συντήρηση υποσταθμών", "επισκευή αντλιών ύδρευσης", είναι έργα, εργασίες ή προμήθειες; και όχι ότι επιλέξατε την ίδια  εταιρεία η οποία μέσα σε λίγες εβδομάδες ανέλαβε και τις  τέσσερεις (4) τέτοιες δραστηριότητες ; Για την ταμπακιέρα λοιπόν κ. Νάννου θα μιλήσετε ή κάνετε μούγγα;

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Γιάννης Τσαβαρής: "Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου..."


Έχω επανειλημμένα καταγγείλει τις κατά συρροήν απευθείας αναθέσεις που η κ. Νάννου έχει επιλέξει και φυσικά εφαρμόσει ως τρόπο επιλογής ανάδειξης  αναδόχου για την κατασκευή έργων, εργασιών και προμηθειών από την πρώτη ημέρα της δικής της διοίκησης του δήμου (01-09-2014)έως και σήμερα και για τις οποίες "ουκ έστιν αριθμός".
Με σειρά εγγράφων μου, της έχω ζητήσει να με ενημερώσει για τον συνολικό αριθμό καθώς και το ύψος του προϋπολογισμού όλων αυτών  ( των εκατοντάδων σε αριθμό) απευθείας αναθέσεων πουν αποτελούν αναμφίβολα πανελλήνιο ρεκόρ!!!
Τελευταίο, αλλά δυστυχώς όχι έσχατο παράδειγμα, είναι οι μέσα σε λίγες εβδομάδες  τέσσερεις (4) απευθείας αναθέσεις, (βλέπε EΔΩ EΔΩ, EΔΩ, EΔΩ) που αποφάσισε η κ. Νάννου, συνολικού προϋπολογισμού 73.542,00 € και κατά σύμπτωση στην ίδια γνωστή εταιρεία Sky Unique Development (SUD).