Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

NEA ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας Ιδού το έργο σας κ. Τσαβαρή!!!!!!!!



Κε Τσαβαρή, στην κοπή της πίτας για το νέο έτος 2013 στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελακίων στις 20 Ιανουαρίου, και εσείς στη μακροσκελή παραπληροφόρηση του ακροατηρίου με τα πεπραγμένα της δίχρονης θητείας σας, αλλά και ο αντιδήμαρχος κος Παπαθεοχάρης, δεν αναφερθήκατε σε όλα τα έργα σας που έχετε κάνει στην περιοχή των Αμπελακίων.
Εκτιμώ ότι δεν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα, αλλά σας διέφυγε να αναφερθείτε στο επίτευγμά σας, ένα και μοναδικό, τα δύο αυτά χρόνια στην περιοχή, τη δημιουργία της χωματερής - σταθμό μεταφόρτωσης ογκωδών απορριμμάτων, στο βοηθητικό χώρο του γηπέδου των Αμπελακίων.
Κε δήμαρχε, μας έχετε προκαλέσει, όποτε σας έχουμε ακούσει σε αυτό το παραλήρημα παραπληροφόρησης του ακροατηρίου σας, εν είδη κασέτας μαγνητοφώνου, να σας κρίνουμε κατ΄ εξοχήν γι’ αυτά που έχετε κάνει. Στο πλαίσιο αυτό, οι εικόνες δείχνουν την κατάσταση στην περιοχή την 21 Ιανουαρίου, κάτι λιγότερο από 24ώρες, από την ώρα των ανακοινώσεών σας.
Ακόμη κάτι που δεν φαίνεται στη φωτό, είναι η λίμνη που έχει δημιουργηθεί, από το μπάζωμα που έχετε κάνει, αποκλείοντας τη φυσική ροή των υδάτων της βροχής, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή. Το τραγικότερο δε όλων είναι ότι, η χωματερή αυτή είναι απέναντι από το γυμνάσιο Αμπελακίων, μόλις στα 50 μέτρα, δίνοντας αν μη τι άλλο κάκιστο παράδειγμα οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης και παραδείγματος στα παιδιά του γυμνασίου.
Σπύρος  ΣΟΦΡΑΣ
υπ. δήμαρχος Σαλαμίνας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΙΑΤΡΕΙΟ   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Γ.  Λουκά  36
189 00  ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Τηλ.: 210–4650212
Τα τελευταία τρία χρόνια, από την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής, βιώνουμε μια βίαιη ραγδαία επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου και  κυρίως τον αποκλεισμό ενός μεγάλου μέρους των Ελλήνων και ξένων ασφαλισμένων από το δημόσιο σύστημα υγείας, κυρίως από την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, λόγω της απώλειας της ασφαλιστικής τους κάλυψης.
Οι ελλείψεις των νοσοκομείων είναι στην κυριολεξία εγκληματικές.  
Στον χώρο της υγείας η πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζεται τα τελευταία δύο χρόνια έχει ως άμεση συνέπεια: 

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου που γεννά με πολλά, πολλά ερωτηματικά « Έστι δίκης οφθαλμός…….»



Το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση καταδίκασε τον εκδότη της εφημερίδας « Η φωνή του Περάματος και της Σαλαμίνας» Δημήτριο Μουζακίτη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή. Ο καταδικασθείς είχε δημοσιεύσει στην εφημερίδα του, στο τεύχος Ιουλίου 2011, ένα χυδαίο, κατάπτυστο και συκοφαντικό κείμενο που στρεφόταν κατά του Δημάρχου και το οποίο αποτέλεσε κομμάτι της ανέντιμης επίθεσης που έχουν επιδοθεί κάποιοι κατά του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή.
            Με την απόφασή του το Δικαστήριο έκανε σαφές ότι δεν μπορούν κάποιοι να νομίζουν  επειδή εμφανίζονται σαν δημοσιογράφοι ή εκδότες, πως  μπορούν να εκτοξεύουν ατιμώρητα λάσπη με την πένα ή το πενάκι τους, να βυσσοδομούν, να συκοφαντούν και να σπιλώνουν, παριστάνοντας τους κήνσορες της «κακιάς ώρας».
            Φτάνει όμως η στιγμή της κρίσης και καθένας εισπράττει ό,τι του αξίζει. Ας το έχουν αυτό  υπόψη τους οι μιμητές του Δ. Μουζακίτη.
Ο
Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

Η περιφερειακής Ενότητας Νήσων, κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτας της στις 30/01/2013 στο πλοίο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ»




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ
 
Σας προσκαλούμε
στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων,
που θα πραγματοποιηθεί
στο πλοίο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ»
(λιμάνι Πειραιά - έναντι κεντρικού κτιρίου Περιφέρειας)
την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 μ.μ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων
Ιωάννης Σγουρός
Δημήτριος Κατσικάρης