Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ Κ.Ι.Φ.Α. Σαλαμίνας, καταγγέλλει τον Δήμο Σαλαμίνας για αναλγησία

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητή κυρία Δήμαρχε,
Συναισθανόμενοι την δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου, αλλά δυστυχώς ευρισκόμενοι καθημερινά μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα των περίπου 9.000 συμπολιτών μας που εξυπηρετούμε από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Η Ανθρωπιστική Οργάνωση «Στάση Ζωής», που όπως γνωρίζετε ίδρυσε περίπου προ διετίας, το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, με την βοήθεια και την στήριξη των τοπικών αρχών, (πληρωμή παγίων εξόδων (ηλεκτρικό, τηλέφωνο και ταχυμεταφορές, (κούριερ), καθαρίστρια κλπ) θα προχωρήσει στην αναζήτηση άλλου, μεγαλύτερου χώρου για την στέγαση του Κ.Ι.Φ.Α.Σ. (Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας), ώστε να αναπτύξει πλήρως τη δυναμική του αλλά και να απαλλάξει τον Δήμο από το δυσβάσταχτο ποσό των 300 ευρώ για την καταβολή του ενοικίου και τα υπόλοιπα έξοδα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ...

Ο Διεθνής Πολιτιστικός Οργανισμός Σαλαμίνας "Το Καφενείο των Ιδεών, σας προσκαλεί να υποδεχθούμε μαζί τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας, δίπλα στο σούπερ-μάρκετ "ΚΑΝΑΚΗΣ", στην Λεωφόρο Σαλαμίνας, στο Βουρκάρι. Θα στολίσουμε μαζί ένα δέντρο, θα απολαύσουμε γιορτινά γλυκά και θα μιλήσουμε για τον "Τέταρτο Μάγο", ο οποίος ξεκίνησε με τους άλλους τρεις, αλλά δεν έφτασε ποτέ στην Βηθλεέμ να προσκυνήσει!

Δωρεάν προληπτικές Εξετάσεις στο πολυιατρείο "Ιπποκράτης" από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δήμο μας θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά του Δημοτικού κατά τις ημερομηνίες 9, 10 και 11 ΔΕΚ 2014 στο κινητό πολυϊατρείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του Οργανισμού «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό & τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά, τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου ( Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας) και τη Δ/νση Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά - Τμήμα Αγωγής Υγείας, υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.