Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

O υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας κ Σπύρος Σοφρά σας εύχεται για το Νέο Έτος 2013


Αγαπητοί συνδημότες!

Οι ευχές από μόνες τους δεν είναι η λύση. Λύση είναι οι δικοί μας καθημερινοί αγώνες για απαλλαγή απ’ αυτούς, που πρόδωσαν τα όνειρα και τις προσδοκίες μας.
Ο αγώνας ΤΩΡΑ αρχίζει για να ολοκληρωθεί το Καλοκαίρι του 2014. Όλοι μαζί ενωμένοι σε μια “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” για να ‘ρθει η άνοιξη στο νησί μας.
Δίνουμε τα χέρια σ’ όλους όσους αγαπάνε το νησί, δεν μας περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ, έξω και πέρα από  τις χρωματικές και κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Καλή κι αγωνιστική χρονιά το 2013 με στόχο την “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” του νησιού μας.
Σπύρος Σοφράς
υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κας ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ κ.ΤΣΑΒΑΡΗ, «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»


Την παροιμία αυτή μου θυμίζει το χθεσινό λιβελογράφημα του κ.Τσαβαρή με τίτλο «Ένοχος ένοχον ου ποιεί, κ.Νάννου».
Του συνέστησα “σιωπή” , αλλά δυστυχώς επανέρχεται, σαν τον «δολοφόνο που ξαναγυρίζει πάντα στο τόπο του εγκλήματος», με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ύβρεις στο πρόσωπό μου, ίδιον της ελαφρότητας του χαρακτήρα του.
Τον καταδιώκουν φαίνεται οι Ερινύες του οικονομικού εγκλήματος που αποπειράθηκε να διαπράξει σε βάρος του Δήμου και των συνδημοτών μας, κατά συρροή.
Ατυχώς γι΄αυτόν κι ευτυχώς για τους συνδημότες μας, βρήκε μπροστά του 17 ακέραιους δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου που εν σώματι πέταξαν στα “σκουπίδιαολόκληρη τη Συμπληρωματική του Σύμβαση, κι έτσι την γλύτωσαν οι συνδημότες μας που θα καλούνταν να πληρώσουνχρυσή” την επέκταση του δικτύου, μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να φουσκώσουν οι τσέπες των εργολάβων.