Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η πολυσυζητημένη έρευνα-δημοσκόπηση στη Σαλαμίνα, πήρε επιτέλους “σάρκα και οστά”

 

Αγαπητοί φίλοι, η πολυδιαφημιζόμενη δημοσκόπηση παίρνει επιτέλους “σάρκα και οστά” με την εγγύηση του Αμερικανού παρόχου που έκανε και την σχετική ανάλυση της ψηφοφορίας.
Εδώ να τονίσουμε για πολλοστή φορά, γιατί πολλά μας καταμαρτύρησαν όλες αυτές τις μέρες, μόνο και μόνον γιατί τολμήσαμε, μόνο και μόνο γιατί ενωθήκαμε.

Σπύρος Σοφράς. Δήμος και πολίτης

Το να καλύπτει ο κάθε Δήμος όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες των πολιτών, σε σχέση με τις συναλλαγές του με το κράτος, δεν είναι μόνο μια ουσιαστικότατη ηθική υποχρέωση, αλλά και ένα από τα μεγάλα ζητούμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα. Το Ευρωπαϊκό πρότυπο, στο οποίο κάθε συναλλαγή του κράτους με τον πολίτη, γίνεται μέσω του Δήμου στον οποίο ζει, είναι όχι απλά το ευκταίο, αλλά και η βασική επιδίωξη όλων μας που ασχολούμαστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλων όσων βλέπουν ότι οι τοπικές κοινωνίες απαραίτητα πρέπει να παίζουν τον πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα του πολίτη.
Στα πλαίσια αυτά, η υπόθεση που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την αδιαφορία που επέδειξε η σημερινή δημοτική αρχή, στο αίτημα της διοίκησης του ΙΚΑ,

Κίνηση Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Σαββατόβραδο στο λατομείο

Σαββατόβραδο στο λατομείο
Το Σάββατο 29/3/14 και μάλιστα βραδινές ωρες η κίνησή μας ενημερώθηκε από πολίτες ότι το λατομείο του κ. Αγγέλου λειτουργούσε,  ενώ  μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι είχαν  χρησιμοποιηθεί  και εκρηκτικά.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γιατί ακόμα αντιδράτε στη λειτουργία Γραφείου ΙΚΑ, κε Τσαβαρή ; Γιατί ταλαιπωρείτε τους συνδημότες με το πήγαιν΄ ελα στο Πέραμα ;

Γιατί ακόμα αντιδράτε στη λειτουργία Γραφείου ΙΚΑ,  κε Τσαβαρή ;
Γιατί ταλαιπωρείτε τους συνδημότες με το πήγαιν΄ ελα στο Πέραμα ;
Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετείτε ;
Μετά την προχθεσινή δημοσίευση του συγκεκριμένου εγγράφου-φωτιά του ΙΚΑ, είναι φυσικό ο δήμαρχος να έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση.
Θλίβομαι όμως διότι, αντί να αναγνωρίσει και να διορθώσει έστω και τώρα το βαρύτατο ολίσθημα του, προσπαθεί με έωλα και παραπλανητικά επιχειρήματα να το παρακάμψει, συγχρόνως δε να μεταθέσει τις βαριές ευθύνες του στον …Επίτροπο.
Ισχυρίζεται λοιπόν εν κατακλείδι, ότι εκείνο που τον έκανε να μην αποδεχθεί την πρόταση του ΙΚΑ,  είναι ότι ο Επίτροπος δεν εγκρίνει εντάλματα πληρωμής για λειτουργικά έξοδα άλλων υπηρεσιών.
Τι κάνεις, Γιάννη;  Κουκιά σπέρνω!