Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σοβαρότατη καταγγελία για εγκληματική αδιαφορία Τσαβαρή, από τον π. δήμαρχο κ Σοφρά


Απλά  Εγκληματικά Αδιάφορος
Η πρόταση της Οικονομικής επιστήμης αλλά και η εμπειρίας της ζωής, στην αντιμετώπιση της οικονομικής ανέχειας, είναι αφενός ο περιορισμός των εξόδων αφετέρου η προσπάθεια αύξησης των εσόδων. Φαίνεται πως ο δήμαρχος κ. Τσαβαρής δεν έτυχε να  κάνει στοιχειώδη μαθήματα οικονομίας, ή πιθανόν στην ιδιωτική του ζωή δεν γνώρισε οικονομικές δυσκολίες, ώστε να εκτιμήσει την αλήθεια και την ανάγκη εφαρμογής της  βασικής αυτής αρχής.
Πώς μπορεί κάποιος, τελείως καλοπροαίρετα, να δικαιολογήσει, την ανυπαρξία μέτρων μείωσης των εξόδων με παράλληλη αύξηση των εσόδων ώστε να βοηθηθεί ο δήμος

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού άμυνας Δ. Ελευσινιώτη ρύθμιση δανείων ενστόλων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο


Αθήνα, 6/9/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ρυθμίζει τα δάνεια των Ενστόλων
Σημαντική ανακούφιση σε 44.000 δανειολήπτες παρέχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας με νέο πρόγραμμα ρύθμισης των υφιστάμενων δανείων τους.
«Εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για την ανακούφιση ακόμη μιας σημαντικής μερίδας πληθυσμού, η οποία πλήττεται ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία. Σε συνέχεια του προγράμματος «Προστατεύω τους Ανέργους», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πιστό στον κοινωνικό του ρόλο συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, ποιός έχει την ποινική ευθύνη;


Η υπομονή έχει και τα όριά της, έχουν μετατρέψει σε ανεξέλεγκτη χωματερή το βοηθητικό γήπεδο των Αμπελακίων. Ένα σημείο από το οποίο  περνούν καθημερινά οι μισοί κάτοικοι του νησιού κινούμενοι από και προς το Αμπελάκι-Σελίνια και αντικρίζουν αυτό το αίσχος. Στη περιοχή έχει αρχίσει εδώ και καιρό να παρουσιάζεται το φαινόμενο των άσχημων μυρωδιών και η εμφάνιση  τρωκτικών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.
Η υποβάθμιση της περιοχής είναι εμφανής και οι συνέπειες υγιεινής για τους κατοίκους της είναι προ των πυλών, το σημείο δεν απέχει περισσότερο από πενήντα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα των Αμπελακίων, για το γήπεδο λόγος να μην γίνεται.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Δημήτρη Ελευσινιώτη
03/09/2012
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανακούφιση των κατοίκων της Χίου από τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς, με τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στη μελέτη και υλοποίηση των αντιπλημμυρικών δράσεων.
Η κα Καλογήρου ζήτησε από τον κ. Ελευσινιώτη, τη συνδρομή εξειδικευμένων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για την εκπόνηση των μελετών των αντιπλημμυρικών έργων, που πρέπει να υλοποιήσει ο Δήμος Χίου. Επιπλέον ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα διαθέσουν δύο ερπυστριοφόρα μηχανήματα, για να συμβάλλουν στα έργα που πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με τον τρόπο αυτό, αφενός εξοικονομούνται πόροι από το Δήμο Χίου σε μία περίοδο οικονομικής στενότητας, και αφετέρου τα έργα θα μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται πάντα στο πλευρό των πολιτών και δίνουν τη μάχη όποτε χρειαστεί, είτε σε περίοδο κρίσης, είτε στην ειρηνική περίοδο.
Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου έδωσε έμφαση στον κοινωνικό ρόλο, αλλά και την περιβαλλοντική ευαισθησία των Ενόπλων Δυνάμεων, που αναδεικνύονται για άλλη μία φορά με τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών συνεπειών της πύρινης λαίλαπας. Η βοήθεια αυτή, είπε ο κ. Καλογήρου είναι ιδιαίτερα σημαντική στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα.