Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για τις καταγγελίες, τα παράπονά και τις απόψεις σας στείλτε μήνυμα στο NEO E-Mail: theofilosproto@gmail.com

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!


Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συγχαίρει θερμά τους Ολυμπιονίκες: Λευτέρη Κόνσολα, και Παναγιώτη Μαγδανή για την κατάκτηση της 8ης θέσης στο διπλό σκιφ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012, που διεξήχθησαν στο Λονδίνο. Συγχαίρει επίσης για την διάκρισή τους, τους  Πρωταθλητές Λευτέρη Κόνσολα,  Γιώργο Κόνσολα και Νίκο Αφεντούλη για την κατάκτηση της Δεύτερης θέσης στο Τετραπλό Σκιφ Ανδρών Ελαφρών Βαρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Πλόβντικ της Βουλγαρίας.

«ΑΙΑΝΤΕΙΑ 2012»


Στα πλαίσια των Αιαντείων, ο Δήμος Σαλαμίνας και η ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ, διοργανώνουν   το «Μακρό Δρόμο»  προς τιμή του μυθικού ήρωα της Σαλαμίνας ΑΙΑΝΤΑ του Τελαμώνιου.

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής :  Κυριάκη 26 Αυγούστου 2012
  • Τόπος Διεξαγωγής : Κεντρική Πλατεία Αιαντείου (Εκκίνηση και Τερματισμός)
  • Ώρα Έναρξης : 10.00 π.μ.
Η Πρόεδρος
Πολιτισμού & Περιβάλλοντος
Τίνα  Μπεγνή
Ο Δήμαρχος
Γιάννης Τσαβαρής

 

«ΕΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ»


Μέσα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012», Ο Δήμος Σαλαμίνας  και το Ν.Π.Δ.Δ  Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, διοργανώνουν τη «Γιορτή του Κρασιού» στο Δημοτικό Πάρκο Παλουκίων.

  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής :Κυριακή 26 Αυγούστου έως Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2012
  • Τόπος Διεξαγωγής : Δημοτικό Πάρκο Παλουκίων
  • Ώρα Έναρξης : 21.00 
Η Πρόεδρος
Πολιτισμού & Περιβάλλοντος
Τίνα  Μπεγνή
Ο Δήμαρχος
Γιάννης Τσαβαρής

 

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Σκάνδαλο: Όλο του το σόι έβαλε ο Τραγάκης στη Βουλή, κι εσύ βλάξ ψηφοφόρε αναμένεις το ρουσφέτι που ΔΕΝ μπορεί να σου κάνει λόγω ΑΣΕΠ!!!!


Σκάνδαλο: Όλο του το σόι έβαλε ο Τραγάκης στη Βουλή
Πηγή: spirospero.gr
Την αδερφή του γαμπρού του φέρεται να διόρισε στο κοινοβούλιο, ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, μετά το γαμπρό του, την κόρη του και το γιο του τα προηγούμενα χρόνια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της βουλής στις 31-7-2012, στο γραφείο του Μεσσήνιου πολιτικού διορίζονται οι Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Καλλιόπη Λεοντή, είναι αδελφή του γαμπρού του Αναστάσιου Λεοντή που είναι ήδη διορισμένος στην βουλή".
Φαίνεται πως οι "διορισμοί-ρουσφέτια" των πολιτικών δεν έχουν τελειωμό... 

Ο Τραγάκης διόρισε την αδελφή του γαμπρού του στην βουλή
Πηγή: parapolitika.gr
Μαζί και άλλα τρία άτομα...
Τέσσερις-τέσσερις τακτοποιεί τους δικούς του στο κοινοβούλιο ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής… Ιωάννης Τραγάκης.
Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της βουλής στις 31-7-2012, στο γραφείο του Μεσσήνιου πολιτικού διορίζονται οι Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Καλλιόπη Λεοντή, είναι αδελφή του γαμπρού του Αναστάσιου Λεοντή που είναι ήδη διορισμένος στην βουλή.